Forum » Strojna oprema » Samodejno resetiranje računalnika
Samodejno resetiranje računalnika
jjohny ::
Občasno se mi zgodi, da se mi računalnik samodejno ugasne in takoj spet zažene. To se mi zgodi približno enkrat na teden. Vročina mislim, da ni problem, ker imam v stanovanju klimo. Imam WinXP. Plošča je MSI 865PE Neo2, P4 2.8, 512 Mb rama (Geil), Geforce FX 5700 TD 128 Mb, 120GB Wes.Dig.-T1200J. Napajalnik je 400W.
Na računalniku imam samo Office in Inventor10 (strojniško modeliranje). Večino časa (95%) delam z Inventorjem, zato se verjetno to tudi zgodi vedno ko sem v Inventorju. Interneta nimam na tem računalniku.
Kaj bi lahko bil vzrok za to dogajanje?
lp, jani
Na računalniku imam samo Office in Inventor10 (strojniško modeliranje). Večino časa (95%) delam z Inventorjem, zato se verjetno to tudi zgodi vedno ko sem v Inventorju. Interneta nimam na tem računalniku.
Kaj bi lahko bil vzrok za to dogajanje?
lp, jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows explorer sesuvanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2290 (1892) | mtosev |
» | Autodeskovi izdelki bodo brezplačni za študenteOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8128 (6488) | Barbarpapa2 |
» | Alternativa CAD delovni postajiOddelek: Kaj kupiti | 3767 (2699) | kamuee |
» | Google ukinja izobraževalni program App InventorOddelek: Novice / Android | 16225 (13612) | CaqKa |
» | Poganjanje Windows brez administratorskih pravic varneje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16471 (14335) | noraguta |