Forum » Hlajenje in modifikacije » Dodatni Napajalnik
Dodatni Napajalnik
zbogi ::
Jst mam vgrajen dodatni napajalnik, na katerem furam vse vente in osvetljavo, pa sem opazil da je 12v linija mal padla.
In se spomnem da sem enkrat bral o predelanih napajalnik za TEC člene furat, da bi mogel eno liniji, menda 3.3. obremenit al kako.
A mi lahk kdo točn pove kaj narediti.
In se spomnem da sem enkrat bral o predelanih napajalnik za TEC člene furat, da bi mogel eno liniji, menda 3.3. obremenit al kako.
A mi lahk kdo točn pove kaj narediti.
OwcA ::
Pri AT napajalnikih je bilo potrebno obremeniti +5 V linijo. To storiš z uporom.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
m.i.h.a. ::
za ATX zalaufat moraš samo eno žico na 20 pinskem konektorju ozemljit. Poglej na nalepko od napajalca, da najdeš kakšne barve je žica za PS-ON in to potem povežeš z eno črno na tem 20 pinskem konektorju. Ponavadi je pa PS-ON sive al pa roza al pa zelene al pa ...barve, ampak najbolje da pogledaš nalepko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star, na novo sestavljen računalnik se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2137) | fosil |
» | [ATI x600] Zmrzovanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (1051) | d0rK |
» | Zmodat napajalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1031 (888) | gabl136 |
» | Tagan (480W) in 4 pinski 12V priključekOddelek: Strojna oprema | 1810 (1580) | ddeben |
» | 2x ATX: brez relejaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2236 (1955) | Azrael |