Forum » Hlajenje in modifikacije » temperatura cpu-ja
temperatura cpu-ja
<OmaDawn> ::
LP!
Zanima me kakšna je meja pr temperaturi procesorja da je še varno met pc pržgan, še posebi zdj v teh dneh...
Osebno mam amd athlon 2500+ in me je mal skrbela temp. ker so cd-ji pršli iz ohišja vn tok vroči da sm jih komi držu.
Sm probu motherboard monitor pa prau da je 78 stopinj in da je kritično pol sm šu pa v bios pa je bo 62/63 - kaj je prou in kaj je preveč??
procesor sm drgač kupu v box-u tko da hladilnik je kul sam a se useen splača kšne dodatne Al/Cu zalman's kupvat?
hvala za odgovore!
LP!
Zanima me kakšna je meja pr temperaturi procesorja da je še varno met pc pržgan, še posebi zdj v teh dneh...
Osebno mam amd athlon 2500+ in me je mal skrbela temp. ker so cd-ji pršli iz ohišja vn tok vroči da sm jih komi držu.
Sm probu motherboard monitor pa prau da je 78 stopinj in da je kritično pol sm šu pa v bios pa je bo 62/63 - kaj je prou in kaj je preveč??
procesor sm drgač kupu v box-u tko da hladilnik je kul sam a se useen splača kšne dodatne Al/Cu zalman's kupvat?
hvala za odgovore!
LP!
Ivy
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Good Guy ::
kar je do 80 stopinj je še nekako sprejemljivo kar je pa več pa vsekakor ne
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
mojsterleo ::
Js mam 2500+ pa Zalmanov bakren hladilnik pa mi je učer ob igranju enga špila temperatura CPUja prišla na 68°C. Drugač pa sem imel pred letom dni tudi en zanič hladilnik gor na cpuju pa mi je učasih temperatura prišla prek 75°C kar že ogroža stabilnost CPUja (kolkr sem bral na raznih forumih). Drgač pa amdji baje fizično prenesejo ke do 90°C in več sam js tega rajš nebi testiral.
78 stopinj je mal velik ja... začni s tem da odpreš stranico ohišja pa mal prah ven počisti, če bo pa še zmer kriza pa nardiš da sobni ventilator piha v odprto kišto - problem rešen (vsaj dokler se vročina ne umiri).
78 stopinj je mal velik ja... začni s tem da odpreš stranico ohišja pa mal prah ven počisti, če bo pa še zmer kriza pa nardiš da sobni ventilator piha v odprto kišto - problem rešen (vsaj dokler se vročina ne umiri).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | i5 2500K pomoc prosimOddelek: Strojna oprema | 5983 (4168) | Janac |
» | sempron socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4383 (3648) | Dr_M |
» | Napake pri navijanju?Oddelek: Navijanje | 1480 (1026) | Jan987 |
» | Temperatura računalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3507 (3267) | Grimlord |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2244 (1558) | xenon74 |