Forum » Operacijski sistemi » inštaliranje programov v linux
inštaliranje programov v linux
gregaster ::
zdravo!
kako naj v debian linux inštaliram drivere za nvidio ki jih mam na cd-ju. jih lahko instaliram kar iz cd-ja ali jih moram prenest na disk. zanima me tudi kako dostopam do cd-roma in kako lahko pregledam kaj je na njem (ne uporabljam GUI ampak command line). hvala za vse odgovore.
lp
g
kako naj v debian linux inštaliram drivere za nvidio ki jih mam na cd-ju. jih lahko instaliram kar iz cd-ja ali jih moram prenest na disk. zanima me tudi kako dostopam do cd-roma in kako lahko pregledam kaj je na njem (ne uporabljam GUI ampak command line). hvala za vse odgovore.
lp
g
BigWhale ::
Prijavis se v sistem kot root in napises apt-cache search nvidia in potem apt-get nvidia-glx-.... nvidia-glx-kernel... Nekaj v tem stilu.
Ce pa to ne dela, potem pa fuxk debian ;)
Ce pa to ne dela, potem pa fuxk debian ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5241 (4170) | r5r |
» | Izšel je Ubuntu 8.04 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16206 (10410) | Jst |
» | Feisty Fawn je tukaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7984 (6198) | Matevžk |
» | geforce linux userji rabim nasvetOddelek: Operacijski sistemi | 1425 (1294) | thezerox |
» | Kateri Linux uporabljate (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5039 (4122) | hruske |