Forum » Hlajenje in modifikacije » Senzor temperature
Senzor temperature
Zzzzzzz ::
Ne vem, če se opazi, ma sem še nov v teh stvareh (rookie ;o).
Zanima pa me sledeče:
Kje v ohišju bi dal temp. senzor (ki bi mi kazal temperaturo zraka v ohišju), da bi mi kazal čim bolj realno temperaturo?
Zanima pa me sledeče:
Kje v ohišju bi dal temp. senzor (ki bi mi kazal temperaturo zraka v ohišju), da bi mi kazal čim bolj realno temperaturo?
Kaboom ::
hmmm, samo eno. zelo težko. moja asus matična ima štiri senzorje + pod CPUjem... očitno ne vedo niti na asus-u, kam dat samo en senzor :)
alien-w ::
dej jo tako, da bo po moznosti visela v zraku cim dalj od procesorja, graficne in diskov. Lahko jo das nekam nad vezno cipovje ali pa nad nad ram, pci kartice. Lahko jo das pa tut direkt nad ventom za CPU, da bos videl kaksna je razlika med CPU temp. in temp zraka, ki se pretaka skozi cooler.
msmiha ::
Najbolje je če ga daš nekje na sredini škatle tako, da se ne dotika stranice.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD termometerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1780 (1618) | Janac |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34688 (11903) | BaRtMaN |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6038 (4478) | batista |
» | Nihanje hitrosti ventilatorja na osnovni plšči.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1560 (1376) | sebas4 |
» | Previsoka temperatura, ali pokvarjena matična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1708) | Vlady |