Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prižiganje računalnika preko GSM aparata
Prižiganje računalnika preko GSM aparata
Lincolin ::
Pozdrav!
Zanima me kako bi lahko izvedel da bi se mi računalnik prižgal na odziv s prejetim klicem na GSM?
Primer:
Imam telefon Ericsson a1018s z telefonsko številko XXX, pa bi ta mobitel nekako povezal s PC-jem in ko bi se pač ta telefon zazvonil, zavibriral, dobil signal, ki bi ga sprožil s klicem s drugega telefona.
Mislim, da bi se stvar dalo izvesti samo kako....
Kaj pa moram v računalniku izvesti, da se računalnik prožge na nekaj mili amperov?
L.P. Grega
Zanima me kako bi lahko izvedel da bi se mi računalnik prižgal na odziv s prejetim klicem na GSM?
Primer:
Imam telefon Ericsson a1018s z telefonsko številko XXX, pa bi ta mobitel nekako povezal s PC-jem in ko bi se pač ta telefon zazvonil, zavibriral, dobil signal, ki bi ga sprožil s klicem s drugega telefona.
Mislim, da bi se stvar dalo izvesti samo kako....
Kaj pa moram v računalniku izvesti, da se računalnik prožge na nekaj mili amperov?
L.P. Grega
Azrael ::
Mogoče najdeš kaj uporabnega tukaj.
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska policija začenja uporabljati varne mobilne komunikacijeOddelek: Novice / NWO | 16811 (14315) | matijadmin |
» | Vdiranje v telefone.Oddelek: Informacijska varnost | 4365 (3845) | poweroff |
» | Vklop računalnika z GSM-om (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9600 (7235) | _pobesneli_ |
» | se en elektro problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2335 (1956) | Gapi |
» | Hardverski reset serverja prek telefonaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1188 (1039) | Brane2 |