Forum » Hlajenje in modifikacije » rešitev za uporabnke podnozja LGA775 in povezano pregrevanje proca
rešitev za uporabnke podnozja LGA775 in povezano pregrevanje proca
pitagora ::
Vsi ki imate probleme z temperaturami na procesorjih, ki so v pondozju LGA775, procesor proizvajalca Intel P4(
CPU INTEL P4 3.0 GHz 800MHz 1MB S478 BOX in naprej....tudi od 2.4)) kupljeni v kompletu z hladilnikom...., svetujem naslednje, pasta ki je bila na hladilniku je predcej trde sorte.
najboljse, da odsranite to pasto in kupite novo ter namazite na proca in na hladilnik....
vse privijte nazaj tako kot mora biti, in temperature bodo v obmocju od 38 do 50 stopinj odvisno od vremena....
sam sem to storil ker mi je slo na zivce, da sem gledal temp. v obmocju od 48 do 60....
CPU INTEL P4 3.0 GHz 800MHz 1MB S478 BOX in naprej....tudi od 2.4)) kupljeni v kompletu z hladilnikom...., svetujem naslednje, pasta ki je bila na hladilniku je predcej trde sorte.
najboljse, da odsranite to pasto in kupite novo ter namazite na proca in na hladilnik....
vse privijte nazaj tako kot mora biti, in temperature bodo v obmocju od 38 do 50 stopinj odvisno od vremena....
sam sem to storil ker mi je slo na zivce, da sem gledal temp. v obmocju od 48 do 60....
lp pitagora
Tomay ::
Mislim, da nisi povedal nič novega. To btw velja za vse procesorje/hladilnike. Pri nekaterih procesorjih je ta nalepka na hladilniku zaščita za jedro, ki ga lahko v nasprotem primeru okrušite, pri p4 to ni problem.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovna temperatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4734 (2876) | kitara8 |
» | Članek: Kištica utišaj se (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13664 (8659) | Glicerin |
» | pentium 4 ali athlon64 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4866 (3867) | Jan987 |
» | Previsoka tempertaura P4 3.0 na ABIT IC7-MAX3!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1023) | frenk |
» | Koliko stopinj nad sobno temperaturo imate v ohisju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2058 (1845) | Donheled |