Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti IBM T43p
Kje kupiti IBM T43p
NURS ::
Zanima me v katerem shopu v Sloveniji se da kupiti prenosnik IBM T43p
Ker bi ga rad nabavil pa ga nikjer ne zasledim??
Ker bi ga rad nabavil pa ga nikjer ne zasledim??
m_dolenc ::
Obujam to temo z vprašanjem: na internetu sem zasledil oglas za ta prenosnik (T43p) s 14.1'' zaslonom max. resolucije 1400x1050. Ker torej p pomeni profi grafično kartico, me je v oglasu zmotilo to, da je vgrajena 64MB ATI Radeon X300 grafika. Zdaj me pa zanima ali so bile profi kartice serije ATI Mobility FireGL V3200 (128MB) vgrajene zgolj v modele s 15'' zaslonom? Iščem namreč čim lažji prenosnik s profi kartcio in v tem primeru je razlika občutna: 2.5kg proti 2.2kg v korist 14.1'' modela. Na netu sem zasledil zgolj reviewe za 15'' model, na uradni strani IBM/lenovo pa so skupni tehnični podatki in ni natančno specificirano katera grafa gre s katerim zaslonom.
hvala za odgovor in LP
hvala za odgovor in LP
Invictus ::
Prenosnik z 14 inčnim zaslonom ima pri IBMju vedno slabšo kartico (in slabšo ločljivost). Sicer pa p serije v vsaki liniji prenosnikov ni več, ampak je zdaj W linija.
LP I.
LP I.
m_dolenc ::
Prenosnik z 14 inčnim zaslonom ima pri IBMju vedno slabšo kartico (in slabšo ločljivost). Sicer pa p serije v vsaki liniji prenosnikov ni več, ampak je zdaj W linija.
LP I.
vem, da je sedaj w linija, jaz itak kupujem rabljeno reč...samo zanima me ali je obstajala tudi kombinacija 14'' in ati fire gl...
btree ::
vem, da je sedaj w linija, jaz itak kupujem rabljeno reč...samo zanima me ali je obstajala tudi kombinacija 14'' in ati fire gl...
seveda, T43p ima FireGL kartico. ne glede na to, če gre za 14' ali 15' model. Več poglej tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako peljati sliko iz prenosnika na externi zaslonOddelek: Zvok in slika | 782 (726) | T-Majo |
» | OSX na x86 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 10797 (6338) | bluefish |
» | grafična: softmod vs. originalOddelek: Navijanje | 2055 (1745) | x45 |
» | Prenosnik za študij?Oddelek: Kaj kupiti | 3751 (2555) | drejc |
⊘ | Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5368 (4257) | Stepni Volk |