» »

Kje kupiti IBM T43p

Kje kupiti IBM T43p

NURS ::

Zanima me v katerem shopu v Sloveniji se da kupiti prenosnik IBM T43p

Ker bi ga rad nabavil pa ga nikjer ne zasledim??

m_dolenc ::

Obujam to temo z vprašanjem: na internetu sem zasledil oglas za ta prenosnik (T43p) s 14.1'' zaslonom max. resolucije 1400x1050. Ker torej p pomeni profi grafično kartico, me je v oglasu zmotilo to, da je vgrajena 64MB ATI Radeon X300 grafika. Zdaj me pa zanima ali so bile profi kartice serije ATI Mobility FireGL V3200 (128MB) vgrajene zgolj v modele s 15'' zaslonom? Iščem namreč čim lažji prenosnik s profi kartcio in v tem primeru je razlika občutna: 2.5kg proti 2.2kg v korist 14.1'' modela. Na netu sem zasledil zgolj reviewe za 15'' model, na uradni strani IBM/lenovo pa so skupni tehnični podatki in ni natančno specificirano katera grafa gre s katerim zaslonom.

hvala za odgovor in LP:)

Invictus ::

Prenosnik z 14 inčnim zaslonom ima pri IBMju vedno slabšo kartico (in slabšo ločljivost). Sicer pa p serije v vsaki liniji prenosnikov ni več, ampak je zdaj W linija.

LP I.

m_dolenc ::

Prenosnik z 14 inčnim zaslonom ima pri IBMju vedno slabšo kartico (in slabšo ločljivost). Sicer pa p serije v vsaki liniji prenosnikov ni več, ampak je zdaj W linija.

LP I.

vem, da je sedaj w linija, jaz itak kupujem rabljeno reč...samo zanima me ali je obstajala tudi kombinacija 14'' in ati fire gl...
:)

btree ::

vem, da je sedaj w linija, jaz itak kupujem rabljeno reč...samo zanima me ali je obstajala tudi kombinacija 14'' in ati fire gl...
:)

seveda, T43p ima FireGL kartico. ne glede na to, če gre za 14' ali 15' model. Več poglej tukaj

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako peljati sliko iz prenosnika na externi zaslon

Oddelek: Zvok in slika
8782 (726) T-Majo
»

OSX na x86 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
11910797 (6338) bluefish
»