Forum » Kaj kupiti » Katera podloga za Logitech G5???
Katera podloga za Logitech G5???
tade911 ::
Živjo
Kupujem novo podlogo za miško Logitech G5, comp pa uporabljam za igre in za internet...
Prosim za predloge...na netu je tok različnih podlog, da res ne vem katera bi se najbolš odrezala z mojo miško.
Hvala
Kupujem novo podlogo za miško Logitech G5, comp pa uporabljam za igre in za internet...
Prosim za predloge...na netu je tok različnih podlog, da res ne vem katera bi se najbolš odrezala z mojo miško.
Hvala
tsatthoggua ::
To kombinacijo imam tudi sam in je super. Podloga je po pribljizno 2 letih se vedno kot nova, je pa res da je ogromna in rabis imet veliko mizo.
Prejsnji teden sem pri frendu imel moznost probat Razer Golatius in prav tako ni bila napacna.
Prejsnji teden sem pri frendu imel moznost probat Razer Golatius in prav tako ni bila napacna.
tade911 ::
Ja tut sam se nagibam k razer goliathus...sam zdej ne vem kero vzet, control al speed edition...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podloga za miškoOddelek: Kaj kupiti | 4729 (3017) | kuglvinkl |
» | katero podlogo za miško?Oddelek: Kaj kupiti | 2936 (2773) | tuned |
» | Katero Gaming miško do 30€ (+/- 5€)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6549 (5739) | TOP |
» | Podloga za miško (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5653 (3988) | x-boys |
» | najboljša podloga za Razer Copperhead 2000dpiOddelek: Kaj kupiti | 1317 (1112) | matjash |