» »

Postavitev zvočnikov v čudni sobi

Postavitev zvočnikov v čudni sobi

Phoebus ::

Fantje, na vas se obračam, da mi pomagate postavit zvočnike v mojo sobo tako kot je treba. Kupil sem Genius 5.1 lesene da bo igralo "kot je treba" (vsaj v primerjavi s starimi 2.1 hreščači) in rad bi jih postavil kot je treba, iam pa samo sobo in postavitev v njej ne glih najbolj 4-oglato, zato je to preveč za moje možgane >:D

Najprej slika postavitve (osnovne):

slika

Idealno bi bilo če bi imel računalnik na sredi mize (modra), a to ne gre ker ni prostora med pojsto (rumeno) in mizo. Pojstle drugače (da bi šla manj v globino) NE morem obrnit- torej, prestavit ne morem praktično ničesar, ker edino tako paše vse v to sobo :)

Muziko poslušam ko sem za računalnikom (veliko ur na dan) in seveda kdaj pogledam kak film iz postelje (!), pa bi rad da bi v obojem izpadlo lepo. Center (levo-desno) seveda lahko malo prestavljam na zvočnikih.

Kam naj jih dam? Feeling imam: če bi dal levo od mize + desno od mize + center na monitorju, bi imel desno čisto na ušesu ko bi bil za računalnikom, levo pa daleč v PM; poleg tega pa bi se desna in center preveč držala. Tako sem razmišljal o taki postavitvi:

slika

Ki je po mojem zelo slaba...sem jo raztegnil tako:

slika

In se mi zdi super, samo ozadja ne bi imel v postelji!
Potem sem naredil to skropucalo:

slika

Ki pa tudi ni idealno.

Pomagajte mi, povejte mi kako bi najbolje dal v to sobo za moje potrebe (postelja, računalnik) zvočnike.

Stepni Volk ::

Teme že obstajajo: [Hi-Fi] - Vpliv prostora na zvok...
[st-tema 101675]

Priporočam ponovno postavitev vprašanja v prvi. Zaklepam.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razporeditev sobe

Oddelek: Loža
355398 (4186) LitralSM
»

[Hi-Fi] - Vpliv prostora na zvok... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8212855 (10004) miko 55
»

Postavitev zvočnikov??

Oddelek: Zvok in slika
53022 (2887) gappee
»

Delovno spalna soba

405904 (4709) STASI
»

Kako razporediti elemente v sobi [slika] (strani: 1 2 )

5530526 (992) Marjan

Več podobnih tem