» »

komp zmrzuje

komp zmrzuje

h4cky ::

živjo
zanima me če se komu kaj sanja kaj bi bilo lahko narobe, stvar je taka ko igram call of duty UO mi komp na lepem začne zmrzvat to mi dela zadnje 3 tedne prej mi je delalo normalno komp sem že 2x formateral in na novo namestil windovse pa ni nič bolše

komp mam pa
intel celeron 2.6
ati radeon 9600 se .....

LP h4cky

WarpedGone ::

Žal ni enostavnega odgovora. Nekaj možnosti:

- pregrevanje CPUja ali grafike
- slabljenje napajalnika

Nabavi si kak monitoring softver (recimo MBM) in mal spremljaj tempreraturo CPUja, GPUja ter stanje in nihanje napetosti. Če boš našel kako sumljivo zadevo boš vedu kaj narest.

Lahk te zajebava tudi ram. Lahk ga pretestiraš s kakim memtest86., ki ga pustiš da teče celo noč.

BTW:

En kolega je nekoč imel težave s spontanimi reseti. Ni bilo nobenga pravila, da bi bilo to povezano recimo z večjo obremenitvijo ali čem drugem. Zamenjal je ram, procesor, plato, ventilatorje, 3 napajalnike. Pomagalo ni nič. Na konc je nek zastonj dubu novo večje ohišje in je stvari preselil vanj. Nakar so random reseti izginili. Ugotovil je da ga je zajebaval Power knof.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

h4cky ::

sem očistil vse hladilnike (prahu je bilo ko pr norcih) ampak problem se še kar pojavlja temperature mislim da so normalne kar se tiče pa napetosti pa ne wem kaj naj gledam. mi lahko pomagate:O na sliki so prikazane temperature in napetosti

LP H4cky

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hekerji vrnili policiji milo za drago

Oddelek: Novice / Varnost
197195 (4987) gogi_hunter
»

ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
593616 (2875) boset
»

komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
694201 (3432) Pyr0Beast
»

Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
10315327 (11007) Pyr0Beast
»

overlockanje AMD64 3200 venice (noobish question) (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
865634 (3888) _Dejan_

Več podobnih tem