» »

Kirby

Kirby

frikihamster ::

A je že kdo delal za kakšno podjetje, ki se ukvarja s prodajo teh sesalcev?
Mene so zvabili na razgovor (Matmar-line) in seminar, pa me zdej zanima par informacij. Baje delaš 1 mesec, kot komercialist(prodajaš kirbije) in potem za plačilo dobiš 100.000sit, če si kaj prodal ali ne.... Vse skupaj malo smrdi po nategu, a ima kdo že kakšne iskušnje? Pa še to ne vem če je treba imeti avto, tko da če kdo lahko kako svetuje...:))

Vikking ::

Izogibaj se jih v velikem loku.

apollo007 ::

avta ti ni treba met majo oni svoje kombije.
Ne vem men se zdi da dois placan koliko jih prodas ter koliko predstavitev dobis.

Osebno mnenje

1.Ze na seminarju te nategujejo da to ni prodaja da kupci so ze znani pol na koncu se rece da dobi tist prvi 2ksit ki zrihta prviga "prostovoljca"...se pravi da ti zrihtas prostovolce
2.v delcu preproge velikemu 50*50 da je toliko praha da kr hudo8-O , pa se to je po isti povrsini skos potegovu, al so res nasli tk umazano preprogo al pa je nateg
3.Neka prijatelca ma malo starejsega kirbya pa smo si ga sposodli malo.....se rocni sesalec bolse dela
... in še vseeno se vrti ...

Slowenc ::

Kar se tiče kvalitete Kirby sesalca se mi zdi, da ni vprašljiva.

hmmm, kar se pa tiče teh razgovorov, to pa je NATEG.
Skiny gate.

apollo007 ::

Tisti stari je biu tok v k**** da da brezveze na razgovoru pa mu nisem pol zateziu da naj tk posesa da bo preproga cista tak da lahk povem sam kar sem vidu.Sam tist za masazo ko je zravn je pa bolj za mrtvece ozivljat:D
... in še vseeno se vrti ...

OrkAA ::

okej apollo kaj bluziš... sama firma je res en velik nateg, ampak boljšega sesalca od kirbya pa še nisem videl. S tem da je mama dolga leta uporabljala forwerk, ki tudi velja za učinkovitega.

snow ::

To je moja sanjska zaposlitev!
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Caligula ::

MA dejte nehat-je bla enkrat ena pr mat na predstavitvi-doma nam je sesala in je bla revscina od sesalca. Navadni 1300 w sesalc od Philipsa ga je scat pelal. Da ne omenjam, da je edina prava zadeva tekocinski sesalec.

frikihamster ::

Ja kokr sm vidu je kirby sesalc super samo predrag, kr stane 680 000 Sit, nabavna cena pa je okrog 150 000 SIT, se prav da nategujejo folk.
Drgač sm pa js za službo spraševal ne za kvaliteto kirbija al pa nakup.:\
No sej je kul, kr ta del sux, pa še zajeban je. Sam na seminarju ti pa lepo obljubljajo vse najbolš, baje pa sam delaš prodat ga je pa itak skor nemogoče, k že vsi vejo da to tok nategujejo.

Redkvica ::

In koliko je pričakovana življenjska doba tega čuda za 680.000 SIT?

Daliborg ::

Nasina jajca? ....lol kirby lol ...... aja pa se en slavni stavek iz njihove strani : "to ni sesalec ...." ...LOL -....kar se mene tice pjt prodajat.... Sam ne pr men predstavitve delat k se bos nagarau tko k se je tazadn :P ...je mogu bosck celo dnevno sobo, hodnik, pa mojo postlo spucat :D ...potem mi je pa se hrbt zmasiru ....

- kar se pa tice razlika med nabavno ceno in MPC oz. maloprodajno ceno, je pa tko ....POSLOVNA SKRIVNOST ? ....pa ce si ti tak đek da obvladas dobit po nabavni ceni si CAR ...in drz to zase ker ce misls usakmu rihtat ne bos vec CAR ! ... jebiga vam povem da se marza lahko raztega tudi do 1000% ....(ne 0 ni odvec) :P je kr tisoc ...nekje se vec lahko ...odvisno od izdelkov ....hjah ..to vam je pa trg fantje in dekleta ....
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Tear_DR0P ::

razlika v ceni je v tem, da ti mora nekdo ponavad te sesalce prpelat na dom pokazat, kar pomeni neposredna polurna reklama, ki jo nekdo gleda- na RTVju si pa poglejte cenike oglaševanja.
To je isto kot dormeo, sej ni slab jogi, sam predrag- če pa nebi mel agresivnih polurnih reklam po tvju, bi bla cena samo še 20% tega kar je zdej.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Wox ::

Kirby je dober sesalec, samo z njim sesat je pa pravi projekt. Dobro je tudi, da si v dobri kondiciji, ker se ti zalepi na tepih da je kar smešno. Se mi zdi bolj primeren za profesionalne čistilne servise, ki ti pridejo globinsko posesat talne obloge. Mi ga mamo ene dve leti in od začetnega navdušenja v prvih dneh se ga zadnje čase več nihče ne dotakne. Mamo pa še enga vodnega. Ta je še hec. Lepo posesaš sedežno garnituro, pol se vsedeš gor, pa maš mokro rit. Jebi ga. Ta stara dva sta mahnjena na gospodinjske pripomočke in sta pred kratkim kupla še neki Vorwerk sesalec ali kaj je že. Zdaj mati navdušeno sesa z njim. Včasih me celo pokliče pa mi kaže kaj vse je z njim posesala. Crkneš od smeha. Ja, sesalci so res hecna zadeva. Priporočam vsakomur vsaj enega.
Commodore 64

Tody ::

kakorkoli obrnete, za svoj denar se boste nagaral, jest sem enkrat predstavljal neke mikser glup, ki je sploh in oh in pač na treningu ki je trajal izredno dolgo tko ene 5 seans al pa še več smo pač mleli in sekali in to in ono in seveda je bilo to ne plačano, poleg tega pa še nakoncu ko sem dobil "plačo" so mi jo pol odtrgal pod podstavko trening al neki tazga, to lahko pričakuješ tudi ti, če ne lih za to pa za kaj drugega... BEDA uglavnem

Alec999 ::

Jao ne mi s Kirbyem prjatu je to prodaju pa sem ga en dan sprobu. Sesa slabs kot navadn Philips sesalec, tezek je tud tok da so kolesca od sesalca odrsala cisto nov parket, edino kar mi je blo usec je da ma lucko gor pa se ta bl slabo svet :| Vsekakor pa za 450-650 000 sit je tak nateg da vecjega ni. Sesalc ni vreden vec k 100.000 sit.

Zanimive so nagrade, ki jih zaposleni dobivajo ce kaj prodajo :D
TV za prvi prodani sesalec
% od prodaje
tisti k najvec prodajo na mesec grejo pol se na izlet (kr dobra destinacija) :))

Najhuj je k te sesalce kupujejo stare mame, k se jih da nategnt pol pa njeni otroc klicejo ce lahko vrnejo.

malinavc ::

zanimiva štorija s temi sesalci...

cca. 3 leta nazaj so moja mama in 4 njene kolegige šle na predstavitev forwerk sesalcev.Na predstavitvi je mama rekla da je sesalc igledu super, vse spuca :), no in ena od njih je že od začetka bla ful zagreta za te sesalce, ona je ostale vključno z mojo mamo prepričala naj grejo.Ko je model vse v 3 urah nabluzu in pokazu pa presenečenje, una zagreta je šla takoj od tam, vse druge so pa podpisovale papirje.In tako pride par dni kasnej model domov s sesalcem, zravn je blo res mnde 100 pripomočkov, uporabno ni pa skor nč.Po treh letah raje sesam z nekim ciatronic ;) sesalcem.Cena za to čudo je bla pa mnde cca. 300.000 sit, +to da je mama še nek drug nastavk kupla za preproge mnde tut ene 50k še zravn...men se je zdel vse skupi nateg...že takrat sem mami reku, pa ah
...odvisno s katere perspektive gledamo...

Gapi ::

Vorwerk:Kirby 1:0 Za moje pojme ker ga imamo in je res supr za sesanje. Po pripomočkih mi je pa kirby bolj všeč. Je pa problem pri raznih tepihih ker jih poškodujeta oba. Ko smo dal v čistilnico naš tepih so nas opozoril da taki sesalci radi nacufajo take stvari.

Nejc Pintar ::

Vorwerk doma odlično obratuje že ca. 10 let.
je že kdo poskusil robotske sesalnike?
Lahko je biti prvi, če si edini!

davidva.. ::

pozdravljeni! vidim da je ta tema ze dolgo zakljucena...
imam pa en problem glede kirbya...zanima me ce je katerega od vas prodajalec ogoljufal, tako da vam ni izrocil tega sesalca? Dobil je predplacilo in se noce vec pojaviti in tudi ne javiti na telefon!
prosim povejte ce se je ze to kdaj zgodilo...
hvala!

Bojevnik ::

Izkušenj iz tega področja sicer nimam, toda mislim, da je najbolje pokličeš na podjetje in se z njegovim šefom zmeniš.
Če pa to ne uspe potem pa policija/inšpektor.

LjubimPeezde ::

Sami sesalci Kirby so totalni totalni nateg.:\
Kdor je preizkusil že ve.
Sej kvaliteta izdelave je že dobra samo...
Zadeva je kot prvo precej težka, kot drugo grozno ropota kot tretje je pa cena enih 2000EUR (=???) grozno smešna za dan paket!
Za tako ceno se jih izognite v velikem stilu.
Imajo pa lučko spredaj to je pa res>:D

Da ne omenim da ne sesa nič boljše od sesalca za enih 400EUR:)
Zadevo se krepko PREPLAČA, obrnite nekateri kakor hočete.

Zgodovina sprememb…

milica ::

Matev ::

baje pripeljejo "komercialne agente" v kombiju kot živino v neko naselje in jih spustijo beračit po hišaš okoli
potem se pa ob dogovorjeni uri zberejo ter ponovijo vajo isti ali drugi dan na drugi lokaciji

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

Mercier ::

Bivši cimer je pred leti prodajal te sesalce in dobro služil. Tudi nagrade so bile dobre, kot je povedal Alec999. Imel je svoj avto in mislim, da je hodil po terenu sam, ampak nisem čisto prepričan. Je pa stvar pustil in ima lasten uspešen posel.

Če si tip človeka, ki je sposoben Židu prodat sendvič s pršutom, potem lahko dobro zaslužiš. Če nisi, pa je to slabo plačano zoprno delo. Sicer greš skozi trening, ampak IMHO moraš bit malo "človek posebnega kova".

St@jler ::

Hm zanimov kakšne izkušnje imate z Kirbyji. Mi ga imamo doma že 17 let in zadeva dela super. Posesa vse in je full močen. Res je slabost da je težek in malo okoren. So pa kupili doma par let nazaj še ne vorwerk, ki pa je proti Kirbiju navaden jajc, saj še dlak od mačke ne uspe posesat, poleg tega se pe še na take načine zvija da rabiš izpit met za delat :D.
Tako da osebno nimam slabih izkušenj z sesalcem, bolj z Vorverkom.

NZIMU ::

Kirby sesalec je majka,če ga znaš uporabljati.Ampak kar se tiče pa delodajalcev je pa to nateg stoletja,kjer se na koncu vprašaš kdo je komu plačeval.Za njih sem delal par mesecev in sem imel več potnih ter amortizacijskih stroškov,kot pa zaslužka,pa še vozil sem se na take naslove,ki jih sploh na zemljevidu ni bilo in trošil svoj dragoceni čas,da sem na koncu jaz dolgoval njim ne pa obratno.Prej so imeli sedež v IOC Trzin,potem so pa zrastli se odcepili in delujejo naprej.Pa ne preveč govoriti o njih,ker je eden izmed šefov bivši kriminalist al nekaj podobnega pa ti kao lahko zagreni življenje hehe,kot,da mi ga niso že z službo v kateri zgubiš prej kot dobiš.

Matev ::

kirby sesalniki so idealni za ljudi ki imajo preveč denarja in časa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sesalci Lura premium (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516420 (5223) stara mama

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309144229 (63911) perci
»

vodni sesalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9020481 (10602) AnjaNja
»

Sesalniki z najvišjo stopnjo filtracije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14567606 (32472) LordPero
»

sesalec za prah z vodno filtracijo-kdo ima,pozna? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5425387 (22825) Majmune

Več podobnih tem