Forum » Strojna oprema » Kabelski Modem Toshiba PCX2600 in sesuvanje WinXP
Kabelski Modem Toshiba PCX2600 in sesuvanje WinXP
Marvin32 ::
Pozdravljeni!
Imam en zelo čuden problem. Čuden pa zato, ker mi je preden sem na novo naložil WinXP delalo vse ok. Zdaj pa Naložim WinXP, zraven še SP1 potem vtaknem modem v USB ter namestim ustrezne gonilnike. Potem nastavim moj statični IP in potem tema. Mašina se reštarta oz. se non stop ponovno zaganja dokler ne potegnem modema iz USB. Naj povem še to, da sem preden sem dal mašino v mrežo ročno namestil vse popravke do SP2 ter antivirus s firewallom.
In če mi že nekako uspe zagnati mašino, da deluje z modemom se mi ko grem v nastavitve modema ali omrežne povezave zgodi isto. Spet tema.
A je imel že kdo podoben problem, ker sem že probal vse živo. Tudi s SP2 pa nič.
Imam en zelo čuden problem. Čuden pa zato, ker mi je preden sem na novo naložil WinXP delalo vse ok. Zdaj pa Naložim WinXP, zraven še SP1 potem vtaknem modem v USB ter namestim ustrezne gonilnike. Potem nastavim moj statični IP in potem tema. Mašina se reštarta oz. se non stop ponovno zaganja dokler ne potegnem modema iz USB. Naj povem še to, da sem preden sem dal mašino v mrežo ročno namestil vse popravke do SP2 ter antivirus s firewallom.
In če mi že nekako uspe zagnati mašino, da deluje z modemom se mi ko grem v nastavitve modema ali omrežne povezave zgodi isto. Spet tema.
A je imel že kdo podoben problem, ker sem že probal vse živo. Tudi s SP2 pa nič.
Đe bolan moja pica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1509 (1169) | Tomostra |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47359 (21036) | R33D3M33R |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4700 (3361) | _Sajmon_ |
» | Win XP SP1 in igreOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (791) | StratOS |
» | Kabelski modem-driverjiOddelek: Omrežja in internet | 1153 (951) | segedinar |