Forum » Omrežja in internet » Kabelski modem-driverji
Kabelski modem-driverji
segedinar ::
Serbus. Danes so mi pršl priklopit kabelski net vendar že imam takoj en problem. Namreč windows 98 SE mi prepozna kabel. modem THOMSON TCM290 vendar ko hočem naložiti driverje za modem iz orginalnega cdja mi tega noče naredit. Win. mi napiše da ne najde driverjev. On iz kabelske mi je reku da si naj naložim XP ker tam dela vse to ok! Kak naj zrihtam da mi bo delal na WIN 98 SE?
P.S.:Če ma kdo driverje za ta modem nej mi jih pošlje na matjaz.dezan@guest.arnes.si!
P.S.:Če ma kdo driverje za ta modem nej mi jih pošlje na matjaz.dezan@guest.arnes.si!
- spremenil: segedinar ()
perci ::
Em kabelski modemi nimajo driverjev, samo mrežno kartico moraš pravilno usposobit, torej kvečjemu rabiš driverje za mrežno kartico.
Cokolesnik ::
z usb in modemi so kar problemi. pa daj ga na mrezno gor in bos vidu da bo pol delalo stabilno ce bos le imel driverje za mrezno. te pa ni tezk dobit.
enkrat je edn celo napisal da ma usb in kab. modem pa se mu driverji sesujejo in pol se vse prekine in je treba resetirat. jaz pa ti povem da se to nikoli se ni zgodilo pr men ker nimam prek usb ampak mrezne kartice. je pa zaneslivost sila pomembna ce mas server, tako da...
enkrat je edn celo napisal da ma usb in kab. modem pa se mu driverji sesujejo in pol se vse prekine in je treba resetirat. jaz pa ti povem da se to nikoli se ni zgodilo pr men ker nimam prek usb ampak mrezne kartice. je pa zaneslivost sila pomembna ce mas server, tako da...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
AngelOfDeath ::
kupi si mrežno ker boš mel dosti bolj manj problemov z povezavo
meni je w winsih98SE ta modem normalno delal z vozniki ki so bili poleg modema -->>
vtakneš modem v usb in winsi zahtevajo voznike daš cd not in vojla modem je že inštaliran :) če imaš pa mrežno pa samo mrežno inštaliraš in vpišeš ip... dns in internet dela
meni je w winsih98SE ta modem normalno delal z vozniki ki so bili poleg modema -->>
vtakneš modem v usb in winsi zahtevajo voznike daš cd not in vojla modem je že inštaliran :) če imaš pa mrežno pa samo mrežno inštaliraš in vpišeš ip... dns in internet dela
Ja sej vem. Sam ko sm js dau cd not da bi driverje installu mi jih ni prepoznal tak da iz tega ni blo nč.
Soprano ::
segedinar, še dobro da je prišlo do tega problema - sedaj imaš vsaj uporaben OS na mašini =)
Ja no Soprano, sej je r vredu ! Sam mam bolj majhen disk, tk da me zaradi tega mal motijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISA mrežna+računalnik, priklopljen na ARNES kabelski internet (Telemach področje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1636 (1457) | Azrael |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3691 (3375) | Azrael |
» | USB ali com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1637) | cekr |
» | ISDN problemOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (736) | jansko |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1558) | su37 |