Forum » Izdelava spletišč » [CSS] Firefox na Win32 razmece HTML elemente :\
[CSS] Firefox na Win32 razmece HTML elemente :\
suprpp ::
Na sliki je priblizna shema elementov, ki jih imam na strani
Link do slike
V IE6, Operi8, IE-Mac, Firefox-Mac in Safari CSS postavitev funkcionira brezhibno.
Problem se pojavi pri Firefoxu na Windows platformi. Vcasih so elementi postavljeni pravilno, vcasih pa jih (naključno) razmeče. Največkrat zadeva izgleda tako kot da float property ni nastavljen pravilno.
Zadeva izgleda nekako tako, ce refresham stran 10x, bo 3x prikazano pravilno, 7x pa bo polomljeno.
Zadeva gre skozi validator, s tem se ukvarjam ze 3 dni in NI MI JASNO kako do tega pride.
Any ideas?
Link do slike
V IE6, Operi8, IE-Mac, Firefox-Mac in Safari CSS postavitev funkcionira brezhibno.
Problem se pojavi pri Firefoxu na Windows platformi. Vcasih so elementi postavljeni pravilno, vcasih pa jih (naključno) razmeče. Največkrat zadeva izgleda tako kot da float property ni nastavljen pravilno.
Zadeva izgleda nekako tako, ce refresham stran 10x, bo 3x prikazano pravilno, 7x pa bo polomljeno.
Zadeva gre skozi validator, s tem se ukvarjam ze 3 dni in NI MI JASNO kako do tega pride.
Any ideas?
- spremenilo: suprpp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345939 (5076) | sunniegoldie |
» | Internet Explorer 6 noče umreti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9052 (6628) | Poldi112 |
» | Naredil sem neko stran; ce malo pokomentirateOddelek: Izdelava spletišč | 1776 (1137) | Pithlit |
» | Kakovostne spletne strani !Oddelek: Izdelava spletišč | 3111 (2794) | njok |
» | Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6368 (6368) | Poldi112 |