Forum » Strojna oprema » zvočna od K8V-x
zvočna od K8V-x
BrainLess ::
Imam plato Asus K8V-X na kateri je integrirana 6.1 zvočna kartica!
Zaradi še boljšega zvoka pa sem dokupo zvočno live audigy, ampak ko sem jo priklopo
mi je tisto na plati izkloplo - pa grem gledat pod upravitelja naprav pa so driverji inštalirani vendar v spodnjem okencu (omogoči) ni možnosti izbrat te nastavitve ampak je obarvana sivo...
A je kakšna možnost da bi za npr. d.j. programe lahko uporabil ti 2 zvočni...
Zaradi še boljšega zvoka pa sem dokupo zvočno live audigy, ampak ko sem jo priklopo
mi je tisto na plati izkloplo - pa grem gledat pod upravitelja naprav pa so driverji inštalirani vendar v spodnjem okencu (omogoči) ni možnosti izbrat te nastavitve ampak je obarvana sivo...
A je kakšna možnost da bi za npr. d.j. programe lahko uporabil ti 2 zvočni...
dario c ::
Sicer ne vem kateri program uporabljaš, vendar pri določenih (npr. atomixmp3) stvar dela tako, da (ponavadi v sound configuration) izbereš 3D (quadro ali 5.1) zvočno in ti na izhodu za prednje zvočnike igra prvi kanal (po navadi levi player), na izhodu za zadnje zvočnike pa drugi kanal (aka. desni player).
Poleg tega ni priporočljivo mešati izhodov integrirane zvočne in audigy-ja, ker ima le-ta neprimerno kvalitetnejši zvok.
LP in veliko uspeha
Poleg tega ni priporočljivo mešati izhodov integrirane zvočne in audigy-ja, ker ima le-ta neprimerno kvalitetnejši zvok.
LP in veliko uspeha
BrainLess ::
to ja uporabljam npr traktor studio in podobno
sicer pa bi audigy uporabil za muziko, ono na plati pa predposlušanje (slušalke)
no samo kot rečeno ni odvisno od programa ampak mi strojna oprema ne omogoči
zvočne na plati
tak da ni v programu problem
al v windowsu (dwomim) al plati
sicer pa bi audigy uporabil za muziko, ono na plati pa predposlušanje (slušalke)
no samo kot rečeno ni odvisno od programa ampak mi strojna oprema ne omogoči
zvočne na plati
tak da ni v programu problem
al v windowsu (dwomim) al plati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3502 (3032) | connel |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18843 (11179) | sash69 |
» | LG 42LE5310 in genius 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1187 (1056) | bond007 |
» | 2 zvočni na 1xOddelek: Zvok in slika | 1458 (1091) | juhartg |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8289 (7084) | matjash |