Forum » Strojna oprema » računalnik piska ob vklopu
računalnik piska ob vklopu
sloyoyo ::
ljudje pomagajte mi in povejte kaj naj naredim?
stvar je sledeča:v dvd-pekač sem stavil dvd da bi ga spekel in se mi je komp ugasnil pa ne nem zakaj.zdaj pa ko ga vklopim mi začne močno piskat in se nič ne zgodi.kaj naj bi to bilo.prosim za pomoč,no ko sem to uredil ker je bil kriv ram mi komp javi predem pride v windowse naslednje:NTLDR is missing in press Ctrl+Alt+Del to restart in se nič ne zgodi,kaj naj naredim
stvar je sledeča:v dvd-pekač sem stavil dvd da bi ga spekel in se mi je komp ugasnil pa ne nem zakaj.zdaj pa ko ga vklopim mi začne močno piskat in se nič ne zgodi.kaj naj bi to bilo.prosim za pomoč,no ko sem to uredil ker je bil kriv ram mi komp javi predem pride v windowse naslednje:NTLDR is missing in press Ctrl+Alt+Del to restart in se nič ne zgodi,kaj naj naredim
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
urkoman ::
Uf, cist si u dreku. Sistemsko disketo od XPjev, se prav vec njih rabis, al pa ce znas kaj popravit z Original CDjem, Repair consola.
Najprej pa probi disk odklopit pa nazaj priklopit pa dvd odklopit, pol bos pa vidu a se bo zbutal.
lp
Najprej pa probi disk odklopit pa nazaj priklopit pa dvd odklopit, pol bos pa vidu a se bo zbutal.
lp
Urko Žurko
urkoman ::
uf, a si ze kdaj sestavljal - razdiral kisto ? Ce je nisi pol nic ne slati, ker je zadost ze staticna elektrika pa bos kej zjebal. Poklic brata, soseda...
Urko Žurko
sloyoyo ::
nimam brata,sosedi so pa neumni.
ja pomagalo je edino to da sem sistem na novo naložil.
hvala saj si mi pomagal s tem da naj repair,no sam repair je zahtevel gesloo ki ga jaz nisem vedel,so sedaj je vse vredu in že pišem iz tega kompa
ja pomagalo je edino to da sem sistem na novo naložil.
hvala saj si mi pomagal s tem da naj repair,no sam repair je zahtevel gesloo ki ga jaz nisem vedel,so sedaj je vse vredu in že pišem iz tega kompa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3987 (3777) | RatedR |
» | Linux start - pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1329 (947) | Zvezdica27 |
» | Napaka računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3806 (3076) | 333333 |
» | Win XP --> nenadni restartiOddelek: Operacijski sistemi | 1819 (1255) | CaqKa |