Forum » Pomoč in nasveti » CRC Error
CRC Error
Urkonet ::
HI!
Ali mi lahko kdo pove kaj je to CRC Error. To se mi je pojavijo sredi inštalacije ko sem inštaliraral GTA SA. Napisalo je da se neka datoteka ne ujema z neko datoteko .cab in da je corrupted. Nato sem stisnil prezri, pa je inštaliralo naprej, vendar igrati vseeno ne morem.
Pomagajte
Ali mi lahko kdo pove kaj je to CRC Error. To se mi je pojavijo sredi inštalacije ko sem inštaliraral GTA SA. Napisalo je da se neka datoteka ne ujema z neko datoteko .cab in da je corrupted. Nato sem stisnil prezri, pa je inštaliralo naprej, vendar igrati vseeno ne morem.
Pomagajte
AMD 3000+ , Ati 9600pro , 160 GB , pa MIŠKA
AndrejS ::
Cyclic Redundancy Check = CRC Error. To pa pomeni , da kot ti je napisalo da se datoteka ne ujema po CRCju, se pravi da je napaka v sami datoteki. Nasi CD nazaj v trgovino in ti ga naj zamenjajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Porast kriptiranih torrentovOddelek: Novice / Zasebnost | 3674 (3674) | 737 |
» | Večina arhivov dobim CRC error!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1950) | tsatthoggua |
» | razlogi za CRC error-je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1203) | karafeka |
» | RAID 0 in izgube podatkovOddelek: Strojna oprema | 1843 (1189) | Vlady |
» | En cuden problem z rar in iso fajliOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1049) | uros678 |