Forum » Pomoč in nasveti » Porajsan monitor
Porajsan monitor
Hojne ::
Na monitorju imam 2 rajsi, ki sta najbrž nastali, ko sem ga enkrat čistil.
Ali se da to kako popraviti? Zapolniti?
Je pa 19" CRT monitor.
Ali se da to kako popraviti? Zapolniti?
Je pa 19" CRT monitor.
Saladin ::
Naj pogodim:
Dve komaj vidni vodoravni črti, ki gredo preko ekrana? In ob tem še kakšen Trinitron/Diamondtron ali Samsung monitor?
Dve komaj vidni vodoravni črti, ki gredo preko ekrana? In ob tem še kakšen Trinitron/Diamondtron ali Samsung monitor?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Dzonson ::
iz monitorja najprej snemi zascitno plastiko, da prides do ekrana samega. na enkranu je najverjetneje "nalimana" zascitna folija. to folijo lahko mirno odstranis in adijo riseki. bo pa potem slika tudi dost svetlejsa.
jaz sem imel cel ekran "poceckan" z riseki, zdaj pa je kot nov :) (Sony Trinitron 17" CRT)
jaz sem imel cel ekran "poceckan" z riseki, zdaj pa je kot nov :) (Sony Trinitron 17" CRT)
Hojne ::
Samo ta folija najbrž opravlja neko funkcijo?
Ali je gor samo zaradi zaščite pred praskami?
Ali je gor samo zaradi zaščite pred praskami?
Sycroft ::
no potem bi bilo pametno to folijo nekje dobit, kupit in nalimat gor ne? se to da kje dobit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnja lcd --> touchscreenOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4132 (3310) | simonchelo |
» | 21" monitor za 100K sitOddelek: Kaj kupiti | 1039 (826) | ax3K |
» | Nov monitor - 2 črti na ekranu ! (vodoravni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1054) | Tr0n |
» | Razlika med Natural Flat in Dyna Flat monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1455) | eland |
» | Samsung 959NF vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 744 (633) | Trdi |