Forum » Programska oprema » Otlook Express vprašanje...
Otlook Express vprašanje...
Huey P ::
Imam brezplačen elektronski predal Hotmail in, ko gre preverjat pošto v Outlooku mi je na po spodnjem delu Outlooka nonstop neka reklama - zanima me, kje se da to izklopiti?
Ajd...
Ajd...
..::DOOM III: The Legacy::..
mmisv ::
men pa v outlook 2000 ne prime @ ko dam new mail. sploh ne prime kt da je sploh nebi blo. kaj je narobe??
Čist trivialna stvar...
Kekec ::
Ja sej v petki oz. v eni od nadradnj se je to zacelo pojavlati, tista ko pride z Win98 SE je se nedolzna :)
mmsiv:
Ce se ti to dogaja samo v outlooku pol se ti spremeni nabor znakov na tipkovnici!
to lahko pol nastavis!
mmsiv:
Ce se ti to dogaja samo v outlooku pol se ti spremeni nabor znakov na tipkovnici!
to lahko pol nastavis!
mmsiv: Imam petko (5). Malo me je tvoje ime zmedlo, ime programa, ki mi javlja, da je naredil napako je msimn.
msimn je povzročil napakobla bla...
potem pa še eno okno: Outlook se bo zdaj zaprl bla bla...
potem pa še eno okno: Outlook se bo zdaj zaprl bla bla...
mmisv ::
jah... ko se je to men u nekaterih programih začel pojavlat sm pobrisu program in ga še enkrat naložu in men je pomagal. probi tut ti
Čist trivialna stvar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276373 (21304) | Matko |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7638 (6343) | tony1 |
» | Problem z microsoft office outlookOddelek: Pomoč in nasveti | 1960 (1861) | amigo_no1 |
» | Mail readerOddelek: Programska oprema | 1340 (1238) | andrej |
⊘ | Problem z novim naslovom slo-techa!?Oddelek: Slo-Tech | 905 (765) | Tomi |