» »

Privzete teme v phpBB

Privzete teme v phpBB

bors ::

Mene pa strašansko zanima, če obstaja kaka bolj butljska varianta ( pač nisem kak programer), da bi se forum phpbb zagnal z različnimi privzetimi temami - v odvisnosti od linka, s katerega bi kdo nanj uletel. Mogoče imam pa srečo, pa kdo to že obvlada :D

Tody ::

bolj podrobno boš moral tole povedat, drugače pa se templati če so naloženi zaženejo takrat ko se uporabnik prijavi. Defolt je pa tisti ki ga naštimaš. Vrjetno se bi pa dal kej z piškoti narest.

Na forum se pride prek linkov z večih spletnih strani, vsaka ima tam pač svoj kotiček. Ker pa bi rad ta forum naložil tako, da se zažene v okvirju posamezne strani, bi mu moral pač postavit vsakič drugačno ozadje ( oziroma vsakič drugačno privzeto temo). Malo sem upal, da bi se to dalo rešit z večimi "popravljenimi" datotekami index.php ( ki bi se vsaka imenovala malo drugače in bi njo linkal), pa ne vem, kaj naj spreminjam, da se bo samo privzeta tema vsakič spremenila.. Z piškotki pa.. verjetno bi delovalo samo pri registriranih uporabnikih oziroma n pri tistih, ki bi bili tam prvič, ane?

Morda pa tuhtam v prazno.. :|

Tody ::

Lej če te spletne strani med sabo ne rabijo skupinh debat oziroma skupnih oddelkov. Potem ti je enostavneje postavi večje število forumov kot pa da se zfrkavaš z vso to pi... Drugače pa pojdi zamorit na phpbb.com in daobil boš 100 % ja ali ne glede zmožnosti.

Ok, hvala vseen

overlord_tm ::

če lah statistika obiska gleda s katerih strani so prišli obiskovalci (nimam pojma kako to dela) potem bi se mogoče dalo na podoben način narediti pri forumu. pogledaš s kod je prišel in naložiš ustrezno temo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna stran - cena (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
598524 (6377) GrX
»

NLB mora povrniti škodo zaradi phishinga (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
12851522 (44593) tony1
»

Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9532987 (24409) Ziga Dolhar
»

Kirlianova kamera

Oddelek: Znanost in tehnologija
289555 (7578) jzgorisek
»

Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Slo-Tech
68745882 (27748) Ziga Dolhar

Več podobnih tem