Forum » Zvok in slika » 5.1 + mic + slušalke ??????
5.1 + mic + slušalke ??????
madicho ::
hi folk, jst mam pa en big problem
mam intergrirano zvočno kartico na osnovni polšči asus a7v600, ki naj bi bila tud za 5.1 zvočnike.
problem je v tem, d bi mu jst na njo rad priklučene zvočnike (avdiotek- 1 wufr + 5 setalitev), slušalke in mikrofon.
ker iz zvočnikov do zvočne vodijo 3 kabli in mi zapolnijo vse "luknje" na zvočni, sem si kupu razdelilc, d mam lahko prklopljeno vse.
vprašanje je če so v windowsu nastavitve, da bi delali zvočniki, slušalke in mikrofon hkrati, ker si mi ne da za vsak drek kablu preklaplat??
mam intergrirano zvočno kartico na osnovni polšči asus a7v600, ki naj bi bila tud za 5.1 zvočnike.
problem je v tem, d bi mu jst na njo rad priklučene zvočnike (avdiotek- 1 wufr + 5 setalitev), slušalke in mikrofon.
ker iz zvočnikov do zvočne vodijo 3 kabli in mi zapolnijo vse "luknje" na zvočni, sem si kupu razdelilc, d mam lahko prklopljeno vse.
vprašanje je če so v windowsu nastavitve, da bi delali zvočniki, slušalke in mikrofon hkrati, ker si mi ne da za vsak drek kablu preklaplat??
All ::
če ma ta plata gor soundmaxa..maš pol verjetno na plati še en konektor za dodaten mic..pa moreš pol pocahnat u nastavitvah front panel mic, za slušalke pa razdelilc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj zvočnik je lahko tudi mikrofonOddelek: Novice / Varnost | 14242 (11704) | Ahim |
» | dell inspiron 1525_zvok in da mix ;)Oddelek: Zvok in slika | 1023 (926) | dr_Dady |
» | dva mikrofona na en računalnik!prosim za hitre odgovore ki mi rabi danes!Oddelek: Strojna oprema | 1922 (1741) | TEDY |
» | Piskanje mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3228 (3064) | gunserman |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8305 (7100) | matjash |