Forum » Operacijski sistemi » Virtual Memory
Virtual Memory
markko ::
Delam na eni mašini z več kot 1GB rama in sem izklopu VM. Vse dela vredu, ampak mi winXp kar naprej mečejo obvestilo VM too low.
Zanima me, če je lahk kej problemov zarad tega in čemu sploh služi VM, uglavnem povejte mal grede VMja...
Zanima me, če je lahk kej problemov zarad tega in čemu sploh služi VM, uglavnem povejte mal grede VMja...
Hasta La Victoria Siempre !
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: Myth ()
TriDvaEna ::
desni klik na My Computer in klikni na properties, nato jeziček advanced, klikni pod performance na settings, potem na jeziček advanced, in na virtual memory na change.
Potem pa imaš več opcij:
1. lastna nastavitev (2 x koliko imaš RAM-a)
2. sistem naj sam upravlja koliko rabi VM
3. brez VM
Meni se zdi najboljša varianta 2
Če pa se kaj ukvarjaš s samim sistemom in z raznimi bazami podatkov pol pa je zate varianta 1
lp
Potem pa imaš več opcij:
1. lastna nastavitev (2 x koliko imaš RAM-a)
2. sistem naj sam upravlja koliko rabi VM
3. brez VM
Meni se zdi najboljša varianta 2
Če pa se kaj ukvarjaš s samim sistemom in z raznimi bazami podatkov pol pa je zate varianta 1
lp
Spajky ::
Lahko nastaviš 2Mb; če je manj bodo wXP težili tudi če ne rabijo ! ... .
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
TriDvaEna ::
Spajky:
Verjetno misliš 2GB. Ampak če je swap prevelik treba v njem tudi biti nekaj zapisano ( tudi če to ni nujno potrebno), zato ti svetujem da še vedno uporabiš 2 x RAM ali pa nastavi da dela WIN sam.
Verjetno misliš 2GB. Ampak če je swap prevelik treba v njem tudi biti nekaj zapisano ( tudi če to ni nujno potrebno), zato ti svetujem da še vedno uporabiš 2 x RAM ali pa nastavi da dela WIN sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22255 (14003) | R33D3M33R |
» | Virtual memory????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1152) | Kekec |
» | Ko grem iz programa ki mi porabi veliko pomnilnika se zgodi....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (635) | txdrxd |
» | IE6 Win XPOddelek: Programska oprema | 1310 (1025) | Ziga Dolhar |
» | Windows XP ali kako mi papajo disk?!?Oddelek: Programska oprema | 1115 (854) | Amon Raa |