» »

IE6 Win XP

IE6 Win XP

Kunte ::

Imam tezavo z IE6 Win XP.dolocene strani mi prenese na racunalnik vendar jih
ne vidim oziroma vidim samo belo povrsino besedila in slik pa ne .Imam
prenesene vse popravke in SP-je

krucymucy ::

kaj še kdo uporablja IE' 8-O

Tomi ::

Ja, zakaj pa ne?
metrodusa.blogspot.com

JLP ::

Ja zato k je Mozilla 1.0 zuni k je velik bol k pa IE.
Live long and prosper!

krucymucy ::

Ja zato, sicer pa je bolša že od verzije 0.7.x :D

CaqKa ::

boljša je pristranskega pomena.... IE pa je zato bolj razširjen
kunte.. kak dolgo že imaš nameščene winse.. mogoče bi kakšen reinstall pomagal al pa kakšen refresh pejdža.. ali pa zagon kakšnega registy chekerja.. scandiska?

Kunte ::

Winse mam ze kaksen mesec in pol kaksne 14 dni mi pa ne prikaze vseh strani.Tudi ce naletim na Flash moram klikniti na animacijo da se mi sploh pokaze.Bom poskusil z pregledom registra.

MilkyWay ::

IE 6.0 je spyware, kar je potrdil sam Microsoft. Zbira podatke o piratsko (kao) nameščenih programih ter seznam pošlje BSA.;(.

Kunte ::

Ugotovil sem da mi je tezave delal PopUpCop,ko sem ga izkljucil so se strani pravilno prikazale.

andrej ::

MilkyWay: oh seveda. kaj ce bi te trditve podkrepil s kaksnimi konkretnimi dokazi in ne samo besedami...:\

Paramedic ::

MilkyWay: a preveč bereš PCFormat, ki izhaja na 1. aprila (mimogrede: takrat je običajno, da časopisi ne pišejo vsega po resnici, ampak si kaj namislijo) ;).
Ne verjamu vsemu, kar piše, še posebej na 1.4.
Poglej nasl. številko, kjer piše, da je to izmišljotina...LOL!
End transmission.

MilkyWay ::

andrej: To, da je IE 6.0 spyware sem prebral v novicah (že dolgo nazaj) tukaj. Novica je že zelo stara, mislim, da je imela datum 12.04.2002, če se prav spomnim:D.

andrej ::

vsega ne smes dobesedno verjet.:D zal na tisti strani nisem nasel arhiva novic tako da te novice nisem mogel dobesedno preverit.
bottom line pa drzi: IE ne posilja nobenih osebnih podatkov o tebi ali racunalu. Doloceni podatke se ze posljejo, kar pa je seveda del HTTP protokola:D

royt ::

milky:

ie6 NI noben spyware...!!! očitno si ravno bral na 1. april, pa si pozabil datum... ne mi s takimi...

je pa res, da naj bi wmp pošiljal microsoftu podatke oz. seznam gledanih dvdjev...kar pa ni nič posebnega ali nevarnega za uporabnika...

MilkyWay ::

12.04.2002 23:27
INTERNET EXPLORER 6.0=SPYWARE!
Microsoft je potrdil, da je v zadnji različici Internet Explorerja vgrajena protipiratska zaščita. Kult mrtve krave je [Cult of the Dead Cow www.cultdeadcow.com] združenje, ki jih poznamo predvsem po njihovem Back Orifice, spletno javnost presenetilo z novico, da so v kodi Internet Explorerja 6.0 našli komponento, ki brska po vašem disku, shranjuje podatke piratskih različicah nameščenih programov, nato pa na IP naslov 128.121.215.173 pošlje kratek seznam najdenih programov. Člani Kulta mrtve krave so ugotovili, da ta IP pripada znanemu protipiratskemu združenju BSA. Microsoftov tiskovni predstavnik je le nekaj dni zatem podal uradno izjavo, v katerem je potrdil obstoj takšne kode in poudaril, da gre za pomoč Microsoftu v boju proti piratstvu. Povedal je, da program zbira le informacije o nelegalno nameščenih programih članice BSA, vendar se utegne seznam iskanih programov v prihodnji različici Internet Explorerja podaljšati. Microsoft trdi, da je komponenta še v testni fazi in služi le zbiranju podatkov, vendar bodo proti lastnikom nelegalnih kopij programov v prihodnosti ustrezno ukrepali. Predstavniki civilnih družb v ZDA so že napovedali tožbo proti Microsoftu, saj naj bi nova poteza giganta pomenila kratenje človekovih pravic in zlorabo osebnih podatkov. Kako bo nov zaplet vplival na že tako očrnjen Microsoft, bo povedal čas.
VIR: PCF in www.cultdeadcow.com

Vir: http://www.slo-security.com

royt ::

poglej...

naslov si napisal enak, kakor je v pcformatu...

besedilo je pa podobno... preberi naslednji pcformat, kjer je lepo razloženo, da je šlo za prvo aprilsko šalo na račun microsofta...

andrej ::

pri WMP je slo za to, da ti je samodejno dol potegnil naslove trackov na CD-ju in DVD-ju ter jih shranil na disk, da nisi rabo bit vedno na netu. To je cisto obicajen feature...
ta clanek pa prvic berem. na www.cultdeadcow.com pa ga tudi ne najdem. Tak da...

Ziga Dolhar ::

Okej, se mi je zdelo, da "Zakaj pa ne uporabljaš mozille" ter "ie sucks" nekako ne rešujeta v vprašanju zapisane težavice.

Poglej v nastavitvah za IE, pod jezičkom SECURITY (klikni custom level) ter jezičku ADVANCED (recimo "show pictures" ter podobno :]).

lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tržni delež IE-ja pada na račun Firefoxa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
608333 (6773) bluefish
»

New Orleans - samo Windows uporabniki lahko zahtevajo denarno pomoč

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
444443 (2879) poweroff
»

Gates na konferenci RSA v San Franciscu

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
182975 (2550) 64202
»

IE6 & Code for BSA

Oddelek: Programska oprema
131226 (1053) Paramedic

Več podobnih tem