Forum » Operacijski sistemi » Resetiranje - win XP
Resetiranje - win XP
Tomas 33 ::
Problem je sledeč:
Če je v enoti cd/dvd, se ob nalaganju osebnih nastavitev v win računalnik resetira.
Kaj bi lahko bil vzrok.
LP
Če je v enoti cd/dvd, se ob nalaganju osebnih nastavitev v win računalnik resetira.
Kaj bi lahko bil vzrok.
LP
Jan(JAE) ::
Mel sem že primer ko je bil kriv napajalnik, le da se je meni rač resetiral ob večini branj medijev. Se pravi tudi, ko si v win xp hotel prebrati kateri koli medij.
L.P. Jan
L.P. Jan
www.jae.si
Tomas 33 ::
Mislim, da problem ni v napajalniku. Ko se sistem vzpostavi, lahko obremenjujem računalnik po mili volji in ni nikakršnih problemov, vedno se zgodi v določenem trenutku, ko se nalagajo osebne nastavitve. V linuxu ni nikakršnih problemov.
P.S. Sem že ponovno namestil windowse in nekaj časa ni bilo problemov, potem pa so se ponovno pojavili.
P.S. Sem že ponovno namestil windowse in nekaj časa ni bilo problemov, potem pa so se ponovno pojavili.
BigWhale ::
Ja CD/DVD drive odklopi in zamenjaj z drugim?
Mogoce je pa samo windows driver cuden, glede na to, da ti v Linuxu dela ok.
Mogoce je pa samo windows driver cuden, glede na to, da ti v Linuxu dela ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10818 (8332) | krepki |
» | Iskanje v Windowsih ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2920 (2636) | amigo_no1 |
» | Acer One / Partition Magic / Zrušitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1537) | jest10 |
» | Kombinacija Linuxa in WindowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1270 (1270) | b4ssk1ller |
» | Prednosti/slabosti odprte kode/Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6439 (5041) | Poldi112 |