Forum » Pomoč in nasveti » Windows in RAM
Windows in RAM
SSkavt ::
A mogoce kdo ve s kaksno kolicino RAM-a znajo winsi operirati (sem slisal da samo z 256 MB). Me zanima ce je to res.
Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem!
Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem!
bastadu ::
Mislim, da je za Win9x lahko največ 512 MB, za NTje pa je veliko več. Vglavnem verjetno ne boš imel nikoli toliko ramov, kot jih lahko furajo Win2k. Prej bo omejitev matične plošče...
andrej ::
hm, navadni w2k podpira 4 GB, Datacenter 64 GB, ce pa hoces vec pa nabavi 64-bitno verzijo XP-jev, ki podpira uf... zelo zelo velika cifra 2^64. zdaj pa si zracunaj...
Sodom ::
SSkavt
Meni so winzi ME delali normalni z 320MB... zdaj pa XPji delajo kot treba z istim ramovjem
Meni so winzi ME delali normalni z 320MB... zdaj pa XPji delajo kot treba z istim ramovjem
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več sistemov na enem računalniku vs Več računalnikov z enim sistemom?Oddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1170) | fosil |
» | Tudi podpori za Windows 2000 se počasi bliža konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7277 (5726) | Gandalfar |
» | RAM in win2k (oz. kako instalirat win2k na comp. z 40MB rama)Oddelek: Operacijski sistemi | 1485 (1200) | andrej |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5113 (3915) | CaqKa |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 1988 (1511) | JLP |