Forum » Pomoč in nasveti » težave z cd-ju (original gta san andreass)
težave z cd-ju (original gta san andreass)
eMon7789 ::
Prvo ko prvo cd ni skor nč zrajsan, pač majhn čist mali riseki, pa mi igrca kr šteka (na play stationu), včasih se kr ustavi igrca. Z cd-ju sm ravnau tk da lepš nebi mogu pa tud ni biu izpostavljen okolju ki mu ne ustraza. Pač me zanima ka bi lahk blo pa če se da kk to popravit al pa je cd fuč. Pa nič ni narobe z konzole ker sem cd sprobu na drugih konzolah pa je blo isto
Myth ::
Hmm... na Tv sem celo gledal kako spuči CD. Vzami robček in navadn cet/pril/whatever in malce vlij na robček. Čisti pa CD tako da odznotraj navzven pučeš. Torej od luknjice do krožnice zunaj.
Jaz pa običajno malce popiham CD in z robčkom (pravtako) v krogih (po "krožnicah) sščistim CD. Če so risi ali karkoli (preveč) poškodovali CD, pa uveljavlam garancijo.
Jaz pa običajno malce popiham CD in z robčkom (pravtako) v krogih (po "krožnicah) sščistim CD. Če so risi ali karkoli (preveč) poškodovali CD, pa uveljavlam garancijo.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
neoto ::
v najslabšem primeru pa uporabi polir pasto za plastiko... (samo spodaj, kjer je disk srebrn, zgoraj, kjer je napis je CD ravno najbolj občutljiv!!)
HyperKiller ::
Dobi se čistilce za cd-je (maso ki se zapolni v praske), CD lahko daš (več ali manj) profesionalno popravit, in ne poskušaj kakšnih for z zobno pasto . so delal teste, ne gre. Obnese pa se pasta za poliranje plastike (nevem točno, morda tudi avtolakov) rahlo slabše kot komercialni izdelki za popravljanje CD-jev.
PS: Praska po krožnici škodi zapisu mnogo bolj, kot pa prečna (po polmeru). Torej, cd-je brište od znotraj ven, in v čimbolj čiste robčke.
PS: Praska po krožnici škodi zapisu mnogo bolj, kot pa prečna (po polmeru). Torej, cd-je brište od znotraj ven, in v čimbolj čiste robčke.
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4447 (3297) | Michaelosz |
» | Praske na CD-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 2564 (2328) | Jeebs |
» | Poliranje spraskanih cd-jevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4160 (3230) | frenk |
» | Spraskan CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2128 (1819) | Kriko |
» | Hard problems (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7619 (6381) | Eschelon |