» »

Need For Speed: Most Wanted

Need For Speed: Most Wanted

««
7 / 14
»»

Sami ::

Prejle sem probal igro, po mojem mnenju je poden, zdi se mi da ima engine od NFS:U2. Vsi NFS-ji od Porsche Unleashed naprej so en crap. Handling je v qurcu in pa igra še zdaleč ni realistična.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

boštjan ::

realistična ni zato,ker je to arkada in simulacija
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

mtosev ::

Meni je dobra. Tudi mi je NFS SE dober. Že 10 let old. :D >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

zbogi ::

mečka od one pičkice ko ne zna vozit (#7) je čist nor avto!!
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

EvilDare ::

Za zmago na 6 mestu in veliko sreče sem dobil njegov avto in je bil do konca upgradan, samo še podvozje sem moral dograditi.

sam tale lambi je naspidiran, jst mam tud vse na ulitmate, razen nitra, ki sem ga pa lohk dokupil, tak da je avto zdej komplet na ulitmate!!! zanimivo, ker turbo ulitmate odkleneš šele ko spokaš #3.
Member of OC-Lab Team

OrlyTM ::

ok, se opravicujem, ce nism bil dovolj natancen ...

Run>regedit>HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>EA GAMES>Need for Speed>g_MotionblurEnable>Modify in tm spremenis iz 1 v 0

zdej pa bo, ane? :D

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Tr0n ::

Cheaterji. ;)

Sba ::

Men ne gre več... Obtičal sem na #9, dirke sem že opravil, vendar moram še bounty nabit za skoraj 100k, pri čemer pa nisem ravno uspešen... "lisic" imam še dvoje, denarja pa primankuje... kakšen nasvet?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

BladE_ ::

ne se prevec ustavlat :D pa k jih mas dost za sabo poglej na mapo pa klikn da ti GPS pele do unih točk k lohka bajto razfukas in sej jih lepo par znebis pol pa spet isto :D :D
Akcija - Reakcija

globoko grlo ::

eno pitance za tiste z originali not, kero verzijo mate, oz. od kere grupe, pa kako ste jo usposobl

jest mam hondino verzijo, pa mi error javi, se sploh noče zagnat

aja, pa na pm vse skupi pliz

tnx

najlažje je hendlat policaje na avtocesti, full placa mas, skoz lohk pičiš, blokadam se komot izogneš, ker nikol ne pokrivajo cele ceste, mal morš pazit, da jih ne zgubiš, ker so mal kilavi, pol ko pa dosežeš cil, pa sam na ravnini full gas, nitro, pa pri 320 ne morejo več sledit in pol ko dobiš cooldown, sam v eno skrivališče, full na easy jst hendlam te policaje.
Member of OC-Lab Team

No sedaj sem #8 :D Problem je bil policaje obdržati dovolj dolgo, saj se je prehitro pojavil cooldown, zato sem moral iskati policaje, učasih tudi neuspešno :\ Sicer pa so me ponavadi dobili, ko sem skušal, onesposobiti policaja ali pa se obrniti za 180° :8) Tako sedaj bom nadaljeval, dokler bo čas...

Ševedno pa me zanima, če še kdo nevidi kurzorja v meniju? Sem mislil da je to nekakšna napaka nasplošno, vendar pri sosedu deluje ;((

OrlyTM ::

tron ... zakaj cheaterji? (ce je name letelo seveda?)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

PrimozR ::

Kurzor vidim občasno, glede kapsov pa. Mal bl počas voziš, ga jebeš v glavo, popizdi in pokliče backup. Ni vrag da te jih hmal ne lovi 8 :>

En nasvet. Če boste prodajal avto, se najprej zapeljte v shop, poberte dol vse dele (za performance še ne vem, body dela), ker tko dobite nazaj keš, skratka naredte avto stock. Jesr sem to naredu z onim Eclipsom, od originala ga ločijo samo spojler pa felge, pa bi zanj isto dobil 15k. Za performance, kot že rečeno, ne vem. Je vse tako, kot je bilo prej.

pa dnar pa res ni problem, jst mam 5 avtov pa 300k dinarja, od tega lambija ki je čist sfriziran, sam tale lambi je "cheat" ker je za tist del igre full predobr avto.
Member of OC-Lab Team

EvilDare ::

Moja najbolša v karieri.

Fak pa ne morš na murčija pa Carrero GT dajat body kite pa druge felge. Če bi to v RL delal :\

pipi, sam jst sem tud dal na lambija wide body (4), sej vem da bi to naj ne blo, sam mi zgleda ql.
Member of OC-Lab Team

igor0203 ::

P|P|, zakaj pa ne? Sej un Porsche hud zgleda... Zakaj pa uni k dirkajo dajo body kit gor, če ne morš tko? :\

Najd mi enga racing Murčija al pa Carrero GT: Itak so pa kle notr taki body kiti, da te srat prime! V dirkanju mal poudarjo blatnike, ponavad da širše gume noter spravjo, mogoč tut da vzmetenje spremenijo, niso pa tkole grozni... Jest vem da ne bom na noben avto dal body kita. Sicer je pa še najbolš enka.

steev ::

Igrca najbolj nerealistična. Furam 150 km/h v ovink, pa se bom prej zbu v notranjo steno k v zunanjo. :\
:|

Tr0n ::

Od kdaj so pa racunalniske igre realisticne? :\ Se simulacije ne morejo "simulirat" vsega.

Nejc Pintar ::

@steev: IGRA NI SIMULACIJA! NFS serije so arkadne dirkačine:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

gpavlo ::

Še moj papamobil! :D

Sem pa na 8. mestu na Black listi.
Real Madrid CF

Codename_47 ::

Jaz sem #9 na Black List. Manjka mi še cca. 40k Bounty-ja za dirko z Jewels.

Moj Porsche Cayman S.

Zgodovina sprememb…

Rajš ne pokažem mojga Lexusa. Čist mob car :>

timek ::

No jst sm zdej premagal te 1. na listi in sedaj imam probleme pri drugih dirkah ne morem in ne morem biti prvi? A se da kje spremeniti na easy, ker jst ne najdem?
Hvala
LP Timek

Jaooo folk pa ta spil je hud do jajc :D :D

Pa kdo prav da je porše bedn z spojlerji ?? Men jemoj cist prevec usec :D

aja pa dobr bi blo ce bi ble une feltne spiners k se vrtijo !!
Akcija - Reakcija

Ja še spinerje... Ne morš verjet da je to folku dejansko všeč... :\ :D

Sicer pa ne vem kako lohk gledate avte, k zgledajo k kromirani :>

Sto ljudi, sto čudi pač :>

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: PrimozR ()

:'( Jaz ga še nimam. :'(

Aja, k si v SLO kupu hehe :D

macgajver ::

mam nfsmw black edition sicer nevem kva je fora ampak ok igra se mi malo zatika tko kokr ce bi kej downloudow z neta dc++ grafiko pa dam na največ al pa use čist do konca znižam pa se isto zatika nevem a je tko ze sama igra narjena a kaj ce kdo ve prosm nej se razpiše

amd xp 3000+
6800gt agp navita na ultro
1024 rama
3dmark05 -5274
tenstan krompir je pa zakon

Mirč ::

men nič ne šteka
6600gt+a64 3000+,1gb,novi gonilniki
lp

x_men ::

Men je tud full štekal, skor sm šou že nov comp kupt. Pol sm pa pogruntu, da mi Zone Alarem nagaja. HOAH!!!!

igor0203 ::

Men zud vsake tok cajta mal zašteka, k da bi kej delu v ozadju, sam mam vse izkloplen...
Zarad grafične ne verjamem da mi šteka..

Format !!! težave bojo odpravljene !:D
Akcija - Reakcija

Teehee, prejle so me kapsi ujel, pol pa sam CTD fašem. Lih takrt :D

Sicer pa:

sicer so copsi večinoma debili, jst se morem včas prav trudit da jih na avtocesti ne zgubi, enkrat sem enga butalca prov lovil, da mi ni prekinl chase, so me pa dobil parkrat na čist bedn način, tipko za reset mam čist bliz tipki za gas in failm in ko resetiraš avto, si kr busted, to mi je mal anoying, sam kaj čmo, zdej sem prestavil tipko, ker se že znoru umes.
Member of OC-Lab Team

Še moj Clio v6, zamenjana so le platišča ... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sba ()

Pod pokrovom pa zverina, a? >:D :D I like that, tut superturismo ownajo, sicer Enkei Tarmac WRC über alles! Zdej mi pa neki povejte. RX-7 al Imreza WRX STi? 1 je hitrejša pa cenejša. SIcer sem 'zatreskan' v Imprezo, ampak tut RX-7ke se ne bi branu :> Obeh pomojem ne morm kupt, ali pač :> (mislm da mi lih znese, sam kaj k mi ostane pol sam še 13k za spedenat).

rx7 je itak nor avto, v U2 je bil #2 od vseh.

p.s. vin dislov avtek iz f$f
Member of OC-Lab Team

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zbogi ()

Pizda so pri Mantisu glupi.

nekdo je klical in se je mama oglasila pa rekla da naj pokličejo čez nekaj minut pa niso poklicali
100% da so iz mantisa in da so zadari NFS MW klicali. niti prestavit se neznajo. ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Sam mater, Impreza je pa 4WD, ma 2,0 turbo Boxer, zvok ma božanski, ... Sam pomojem bom RX-7ko, ker je cenejša.

Sami ::

Pizda so pri Mantisu glupi.

Kaj pa naročaš pri mantisu in daješ več kot 10k za tale crap od igre?8-O
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Meni je dobra.

Mam NFS SE, NFS 2 SE, NFS RC/HS, HP2, U, pa zdaj že čakam na MW (originale).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Jah kaj čs to je itaq teb podobn mtosev zagonu si 50k za igrce 8-O fak jst mam HL2 orginal pa se to sam zarad CSS pr NFS se pa ne splaca kupt spila orginal, ker itaq ni tok huda za prek neta igrt tko da... BREZ VEZE :D :D

PS:
uni avti k jih slucajno dobis od nasprotnika so tko bedni po preformancih da kr glava boli pa so usen zmeri tok hi3 kt ti 8-O
Akcija - Reakcija

blade, sej to je mal čudn, tisti ki so podn, jih komp noro hit fura, medtem ko tisti ki so res dobri, pa komp nima pojma, recimo Mečko in lambija je čist u easy zmagat, sam sta pa oba full nora avta, onga lambija ko dobiš ma vse na ultimate in se lohk z njim naslendnje 3 chapterje sprehodiš.
Member of OC-Lab Team
««
7 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9212619 (10193) Sandi1987
»

Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

55553779 (17794) Sandi1987
»

Need For Speed Porsche Unleashed

462941 (1777) Hitri
»

Ugani igro! (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

63432772 (19169) opeter
»

Slike-(home made) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
526451 (4635) francka45

Več podobnih tem