Forum » Pomoč in nasveti » TV TUNER ? in se ene par ?
TV TUNER ? in se ene par ?
BadBoyBIG ::
mam tv Tuner AVERMEDIA TV 98 in windows XP, istaliral sem gonilnike za 2000 in mi tut delajo, winzi stvar brez problema prepoznajo, toda sedaj nimam nobenga programa, ki bi delal pod temi winzi, torej a kdo we za kak program, ki bi delal s tem tunerjem in win xp ????
aja pa imam model z daljincom...
ob tej priloznosti bi se rad se zahvali vsem ki so mi pomagali usposobiti windowse xp in tistim, ki ji se nimajo jih lahko samo toplo priporocam...eni se pritozujejo pri problemih pri instalaciji hardwera, toda meni je vse prepoznal in namestil gonilnike, sploh mi ni treba dat nobenga cd not pa nalagat programe, vse je stori sam...sb live! ima sedaj neverjeten zvok !....
thank youz !
aja pa imam model z daljincom...
ob tej priloznosti bi se rad se zahvali vsem ki so mi pomagali usposobiti windowse xp in tistim, ki ji se nimajo jih lahko samo toplo priporocam...eni se pritozujejo pri problemih pri instalaciji hardwera, toda meni je vse prepoznal in namestil gonilnike, sploh mi ni treba dat nobenga cd not pa nalagat programe, vse je stori sam...sb live! ima sedaj neverjeten zvok !....
thank youz !
Sodom ::
badboy se strinjam... sam imam tudi XPje pa mi zdržijo po 80h brez reseta... total ql stvar za tiste, ki se bojijo unix sistemov (kot jaz)...
Ja če nimaš preveč eksotičnega hardwarea ni problemov pri inštalaciji
Btw. mam isti tuner, pa ga še nisem usposobil
Ja če nimaš preveč eksotičnega hardwarea ni problemov pri inštalaciji
Btw. mam isti tuner, pa ga še nisem usposobil
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7195 (5131) | maxy |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2817 (2001) | oton |
» | Windows XP SP3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13657 (10664) | Matri[X] |
» | Linux in popolni zacentik...Oddelek: Operacijski sistemi | 2025 (1515) | cbelica |
» | Zoltrix genie TV pro + Win XP :(Oddelek: Zvok in slika | 1713 (1531) | mare_ |