» »

BetaDirectDraw!!!

BetaDirectDraw!!!

Zoran ::

Zivjo,vsem skupaj!
Sem nov uporabnik vasega (nasega) foruma in na vas se obracam,ker sem v svoji nevednosti naredil neumnost in si ne znam pomagati.Prosim za pomoc!
Uporabljam OS Windows 2000 in z interneta sem posnel in instaliral DirectX 8.1NT.Pred parimi dnevi se je pa začelo z težavo,ko sem sinu hotel zagnati Counter Strike in mi je javilo opozorilo Direct Draw Expiried Please Upgrade.No jaz tega Upgrad-a ne najdem in vsakič ko zelim zagnati kaksno igro,je ne pozene in zahteva Upgrade za Direct Draw!!!Je kaksna resitev,je mogoce moznost deinstalacije DirectX-a 8.1NT?Sem bolj neizkusen uporabnik in za vsak nasvet,se vam lepo zahvaljujem!:|

Loki ::

ponovno instalirej DX 8.
I left my wallet in El Segundo

Poizkusil sem tudi to.Instaliral sem ponovno DX 8.0a,pa ne pomaga.Izgleda,da ga ne povozi.Obstaja mogoče program za deinstalacijoDX-a za Windows 2000?Za W98 mi program DirectX Uninstaller v.13 noče odstraniti DX-a. Roberto,hvala za odgovor!

BigHugo ::

Zoran, poiskusi z DirectX Busterjem 2.0 beta. Dela pod windowsi 2k. Še link.

LP BigHugo
LP BigHugo

Boky ::

Meni link ne dela.

Big Hugo hvala za nasvet!Link trenutno ne dela in poizkušal bom naprej.:))
LP

Boky ::

Link dela !!!

Aleluja!Delno mi (nam) je uspelo rešiti problem,le zvoka v igri ni a s tem bom že počakal na DX8.1.BigHugo hvala za Busterja in...hvala za ta forum!

Problem rešen.Za vse,ki imajo mogoče isti problem:link

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD: DX11 leta 2009? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
9410512 (7472) Senitel
»

directx uninstall

Oddelek: Pomoč in nasveti