Forum » Pomoč in nasveti » BetaDirectDraw!!!
BetaDirectDraw!!!
Zoran ::
Zivjo,vsem skupaj!
Sem nov uporabnik vasega (nasega) foruma in na vas se obracam,ker sem v svoji nevednosti naredil neumnost in si ne znam pomagati.Prosim za pomoc!
Uporabljam OS Windows 2000 in z interneta sem posnel in instaliral DirectX 8.1NT.Pred parimi dnevi se je pa začelo z težavo,ko sem sinu hotel zagnati Counter Strike in mi je javilo opozorilo Direct Draw Expiried Please Upgrade.No jaz tega Upgrad-a ne najdem in vsakič ko zelim zagnati kaksno igro,je ne pozene in zahteva Upgrade za Direct Draw!!!Je kaksna resitev,je mogoce moznost deinstalacije DirectX-a 8.1NT?Sem bolj neizkusen uporabnik in za vsak nasvet,se vam lepo zahvaljujem!
Sem nov uporabnik vasega (nasega) foruma in na vas se obracam,ker sem v svoji nevednosti naredil neumnost in si ne znam pomagati.Prosim za pomoc!
Uporabljam OS Windows 2000 in z interneta sem posnel in instaliral DirectX 8.1NT.Pred parimi dnevi se je pa začelo z težavo,ko sem sinu hotel zagnati Counter Strike in mi je javilo opozorilo Direct Draw Expiried Please Upgrade.No jaz tega Upgrad-a ne najdem in vsakič ko zelim zagnati kaksno igro,je ne pozene in zahteva Upgrade za Direct Draw!!!Je kaksna resitev,je mogoce moznost deinstalacije DirectX-a 8.1NT?Sem bolj neizkusen uporabnik in za vsak nasvet,se vam lepo zahvaljujem!
Poizkusil sem tudi to.Instaliral sem ponovno DX 8.0a,pa ne pomaga.Izgleda,da ga ne povozi.Obstaja mogoče program za deinstalacijoDX-a za Windows 2000?Za W98 mi program DirectX Uninstaller v.13 noče odstraniti DX-a. Roberto,hvala za odgovor!
Aleluja!Delno mi (nam) je uspelo rešiti problem,le zvoka v igri ni a s tem bom že počakal na DX8.1.BigHugo hvala za Busterja in...hvala za ta forum!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD: DX11 leta 2009? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10512 (7472) | Senitel |
» | directx uninstallOddelek: Pomoč in nasveti | 1474 (1245) | Tilen |
» | Igre ne delajo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (962) | Vlady |
» | Win XP SP1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4861 (3613) | CaqKa |
» | DirectX 8.1 zunaj!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2372 (2372) | Senitel |