Forum » Kaj kupiti » Kdaj TB XP in Via266A
Kdaj TB XP in Via266A
Lucio ::
Nameravam kupit nov sistem, ker ta petek prodam ta starega, pa sem mislu kupit Gigabyte ploščo 7DXR in TB 1,33.
Pa me zanima ali se splača počakat na novo ploščo in proc, ali ne bo tako velike razlike in kupim ta teden (več kot tri tedne ne mislim čakat).
Daishi: kaj imate trenutno na zalogi plato GA 7DXR in 1,33G AY serije. Sej bom jutri gor poklical, ampak samo v informacijo :)
Pa me zanima ali se splača počakat na novo ploščo in proc, ali ne bo tako velike razlike in kupim ta teden (več kot tri tedne ne mislim čakat).
Daishi: kaj imate trenutno na zalogi plato GA 7DXR in 1,33G AY serije. Sej bom jutri gor poklical, ampak samo v informacijo :)
frudi ::
v treh tednih KT266A plat še ziher ne bo.
Palomina pa se tud ne splača trenutno kupovat, ker obstaja le 1.2GHz, medtem ko dobiš 1.4GHz Athlona za precej manj denarja.
Palomina pa se tud ne splača trenutno kupovat, ker obstaja le 1.2GHz, medtem ko dobiš 1.4GHz Athlona za precej manj denarja.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Malecky ::
Zelo se splača počakat plate bodo na voljo v naslednjem mesecu teoretično se da čipset zamenjat z novim ker so pini čisto isti sam nov bios rabiš pa čipset. Na čipset je treba mal počakat ker ga VIA ni še zadost proizvedla ko bo bodo pa proizvajalci MB sam nov čipset na star MB nalepil pa bo.
Na KT266A platformi Athlon MP skuri 1,4Ghz T-birda v NULO. MP se pa tudi da navit na 1,6 dost na izi, če maš dnar kup MP, nasleden mesec pridejo pa tud novi 1,53Ghz MP-ji tako da navali narode
Na KT266A platformi Athlon MP skuri 1,4Ghz T-birda v NULO. MP se pa tudi da navit na 1,6 dost na izi, če maš dnar kup MP, nasleden mesec pridejo pa tud novi 1,53Ghz MP-ji tako da navali narode
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MB Gigabyte GA-7VTXHOddelek: Kaj kupiti | 1321 (1165) | JanezH |
» | ESC K7S5A, qdi kudoz7 via kt 266a ali kaj drugega in prosim brez zajebancijeOddelek: Kaj kupiti | 1629 (1193) | krucymucy |
» | Abit KR7a Raid ali GiabaytOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (985) | AntiC |
» | Abit KG7 ali KR7 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1369 (1002) | kuglvinkl |
» | DDR PlataOddelek: Kaj kupiti | 1548 (1069) | Milko |