Forum » Kaj kupiti » katero graficno???
katero graficno???
BojlerTM ::
Potrebujem graficno kartico, ki ima podporo za dva monitorja (na vsakem druga slika, en je 17" katodni, drugi 12" color LCD). Kartico bolj rabim za graficno obdelavo, programiranje... manj za igre.. fajn bi blo, ce bi podpirala visoke resolucije, in imela dobro osvezevanje, ki se da nastaviti za vsak monitor posebej. cena naj bo seveda cim nizja.. (do 30kSIT).
thanks, za vse predloge
thanks, za vse predloge
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
Lucio ::
Tvoji potrebi ustezajo Matrox grafične kartice (ne vem točn kiri model, poglej malo po netu) ali pa MX Twin wiev.
Daishi ::
Matrox G550 ali Radeon VE DDR ( 27.000 oz. 21.000 SIT )
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
totimato ::
Bi še jaz nekaj vprašal, da ne odpiram nove teme:
Tudi jaz razmišljam o nakupu boljše grafične. 90 posto uporabe računalnika je za grafično delo; le pred kratkim sem se začel ponovno navduševat nad igrami. Sedaj imam Durona 750, 448MB RAM in ATI all in Wonder (ker občasno obdelujem video zadeve poterbujem TV IN), ki ima 8MB in igre laufajo temu primerno
Sicer stvar deluje res lepo (sem še pod vplivom delovanja C366) me pa zanima, če se mi splača kupiti novo grafično in če že, kaj naj kupim?
Pa lep dan fsem skupaj!
Tudi jaz razmišljam o nakupu boljše grafične. 90 posto uporabe računalnika je za grafično delo; le pred kratkim sem se začel ponovno navduševat nad igrami. Sedaj imam Durona 750, 448MB RAM in ATI all in Wonder (ker občasno obdelujem video zadeve poterbujem TV IN), ki ima 8MB in igre laufajo temu primerno
Sicer stvar deluje res lepo (sem še pod vplivom delovanja C366) me pa zanima, če se mi splača kupiti novo grafično in če že, kaj naj kupim?
Pa lep dan fsem skupaj!
Daishi ::
Za ostat na istem Ati AIW Radeon ! Ali se rajsi, pocaki kak teden ( kakih 5-10 tednov), da pride AIW Radeon 2.
Uros - Essedi Gorica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 2314 (1591) | asus |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7388 (5455) | Tiash |
» | V soboto zvečer nad grafikulje!Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1905 (1905) | flipflop |
» | Hercules 8500, DVI to VGA nemogoce?Oddelek: Strojna oprema | 1654 (1290) | jRk0 |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2626 (1854) | Predator |