» »

MB Gigabyte GA-7VTXH

MB Gigabyte GA-7VTXH

Maximus ::

Zanima me kje bi se dal nabavt to plato v SLO.

P.S. a kdo mogoce ve kak link za kak test te mamaplate.

P.P.S. Ali je bolje nabavt epox 8kha+???
LP!

krucymucy ::

To plato majo v jae v črnučah v industrijski coni po ugodni ceni 31K sit!!!
Ima integriran LAN 10/100 in pa SB128 PCI ... prestavljanje množilnika poteka preko dip stikal ... podpira pa plata spreminjanje FSB-ja v BIOS-u ... od 100-124; sp remikom jumperja pa od 133-200 po 1MHz ... meni deluje proc na 160MHz FSB-ja ... misim, da je kar v redu...
pozitivna stran pa je še ta, da lahko brez večjih modifikacij prideš do voltaže 2V ... pa še bios-a ne moreš zjebat ob flešanju!!!

Ker proc mas??
Pa kok je sama plata stabilna in hitra?
LP!

proc mam TB 1.33@1.6
stabilna je toliko, da mi že več kot en mesec deluje brez kakih nenadnih in nepojasnjenih reboot-ov in sesutij... razen ko sem hotu navit na 180FSB ... sej zalaufal je sam mi je pol disk pobrisalo :D

Hitra pa je glih tolk k vse druge KT266A plate ... tist 1 FPS pr 260 kolikor jih ima več Abit KR7A pa itaq nikoli ne boš opazu ... sicer pa je na testih nekje tam kot MSI in DFI

mogoce ves kak link do testov?

P.S.

Hvala za odgovore.

LP!

ja lej, samo kot sem že reku ... razlike v hitrosti se poznajo le v teoriji, v praksi pač ne...
tomshardware
hexus

pa ne da se mi več pisat uporabi tole pa poglej vse kar je google najdu!!!!

Sej ti verjamem, sam testi me zanimajo tud iz samga firbca :D :D .

Thx

LP!

pa še neki: na tomshardware so mel neke probleme s flešanjem ... jaz jih nimam (flešal pa sem 4x se mi zdi) nikoli!!!
Mogoče so imele probleme stare verzije ... jest mam 1.1 in mislim, da v SLO itaq ne boš dobu stare verzije!!!

tedybear ::

Kaj pa vse podpira plošča? Je res dobra za svoj denar...ker mislim ASUS AV266E kupit...

OZZY ::

S flešanjem je bil problem, ker so uni na gigabytu zajebali in dali gor napačen bios za download. Ko pa so hotli flešat z novešim pa seveda ni šlo. So pa to potem hitro popravili na GB.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

para-site ::

jst mam vtxe, ki je ista, samo da nima lan in zvocnega cipa gor, in lahko povem, da dela bp in da jo priporocam

para-site: kok stane tvoja?

VTXH sploh je ni na ceniku.
Gigabyte
GA-6OXT 25.142,00 v košaro
GA-6VEM 18.740,00 v košaro
GA-6VTXE 21.301,00 v košaro
GA-7DXR+ 36.899,00 v košaro
GA-7VMM 21.185,00 v košaro
GA-7VTXE 30.264,00 v košaro
GA-8IDX 35.618,00 v košaro
GA-8IRX 39.692,00 v košaro
GA-8IRXP 56.570,00 v košaro
GA-8ITXE 36.084,00 v košaro

para-site ::

No, sej ti je povedal...
jst sm jo sicer kupu v essediju že lansko leto, samo je pr nas tudi zelo ugodna cena, tko da se ti za tistih jurja al pa dva razlike ne splača hodit dol.

Hja samo debata je o VTXH?

JanezH ::

Ej un prodajalec u Jae je mal čuden. Jaz sem dvakrat, če ne trikrat klical in vprašal če imajo GA 7VTXE in je vedno rekel ja ja. In ko pridem tja mi porine pod nos 6VTXE - kr neki ... 8-O
Tko da sem pol uzel 7VTXH.
Tko da je čist možno, da majo tudi cenike narobe napisane, saj izgleda ne znajo prebrat/prepisat modela plate iz škatle. :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri comp je boljši

Oddelek: Kaj kupiti
61189 (1101) zbogi
»

Računalnik do 200K - za igre.

Oddelek: Kaj kupiti
51558 (1452) boštjan
»