Forum » Zvok in slika » 2 problemčka z Yamado 6700
2 problemčka z Yamado 6700
merhy ::
Živjo,
sem bolj nov v tem in zato se obračam na vse, ki bi mo lahko pomagali. Kupil sem Yamado 6700 in zdaj mi noče upgradat FW. POskusil sem že več verzij pa mi vedno napiše UNKNOWN DISC. Pekel sem na najmanjši možni brzini na RW in CD-R. Vedno ista zgodba. Zararano datoteko odpakiran in posnamem na CD .bin datoteko pa še tista 2 dummyja! A delam kaj narobe?
2. problemček pa se mi pojavlja kadar hočem gledati .xvid z AC3 zvokom. Slika se zatika, ni tako očitno na prvi pogled ampak pri kakšnih akcijskih sekvencah pa je prav moteče! A se da to kako popraviti? Mogoče z novim FW?
Hvala vsem za pomoč
sem bolj nov v tem in zato se obračam na vse, ki bi mo lahko pomagali. Kupil sem Yamado 6700 in zdaj mi noče upgradat FW. POskusil sem že več verzij pa mi vedno napiše UNKNOWN DISC. Pekel sem na najmanjši možni brzini na RW in CD-R. Vedno ista zgodba. Zararano datoteko odpakiran in posnamem na CD .bin datoteko pa še tista 2 dummyja! A delam kaj narobe?
2. problemček pa se mi pojavlja kadar hočem gledati .xvid z AC3 zvokom. Slika se zatika, ni tako očitno na prvi pogled ampak pri kakšnih akcijskih sekvencah pa je prav moteče! A se da to kako popraviti? Mogoče z novim FW?
Hvala vsem za pomoč
Živim pusti živeti!!!
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
tema obstaja [DivXviD] Yakumo predvajalniki, poglej najprej prvo stran, nato si preberi še cca. zadnje 3. Zaklepam.
LP, moderator
LP, moderator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1529) | Hustla |
» | inštaliranje iz usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (775) | hojnikb |
» | Excel sklicevanje na podatke iz neke druge tabele v drugi excel datotekiOddelek: Programska oprema | 2571 (2435) | prtenjam |
» | Word documentOddelek: Programska oprema | 2528 (2380) | imagodei |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12630 (9475) | moj_nick |