Forum » Kaj kupiti » DVD RAM in dvd writable disc
DVD RAM in dvd writable disc
branko_bm ::
hello! ima mogoce kdo dvd pekaca? ce ja naj se mi prosim javi, a mogoce ve kdo kateri dvd r (rw) se splaca kupit... ??? kako je kaj s standardi
in se najbolj pomembno, a ve mogoce kdo za cenejse dvd zgoscenke kot pa basf 5,4Gb (cena 600 ATS)
kot pred leti ko si komaj dobo prazen cd (danes jih je kot smetja), tako se za 1x ni teh dvd zgoscenk, ce pa so pa so drage...
LP
in se najbolj pomembno, a ve mogoce kdo za cenejse dvd zgoscenke kot pa basf 5,4Gb (cena 600 ATS)
kot pred leti ko si komaj dobo prazen cd (danes jih je kot smetja), tako se za 1x ni teh dvd zgoscenk, ce pa so pa so drage...
LP
andrej ::
hja kaj ves. Par let nazaj - mislim, da 97 sem bi na CeBit-u na press konferencah kjer so predstavljali DVD-R, DVD-RAM in DVD-RW, in vsak je s svojim vzhodnjaskih naglasom (prevedeno: obupno) pravo kak bo njihov standard glavni. Kmalu bodo 4 leta od tega pa se nimamo skoraj nic otipljivega...
Meni je v bistvu vseeno samo da se ze enkrat zmeniju, da bomo vsaj meli neki pravi standard, ne pa tak kot zdaj...
Meni je v bistvu vseeno samo da se ze enkrat zmeniju, da bomo vsaj meli neki pravi standard, ne pa tak kot zdaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original Office 2010 ?Oddelek: Programska oprema | 7401 (6911) | Zheegec |
» | Optimiziran Slackware DVD ImageOddelek: Operacijski sistemi | 1033 (888) | moj_nick |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13393 (8714) | Caligula |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5840 (4627) | TribesMan |
» | dvd filmiOddelek: Zvok in slika | 1395 (1317) | Tr0n |