Forum » Kaj kupiti » supertek
supertek

HEKO ::
Ne, ampak zgleda zeloooooooooooooooooooooo ql! (kaj pa cena :(((( )

Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

luni ::
mah tisti mali sonyi, ko so v obliki CDja (no, cisto okrogli so :)) majo meni najboljso obliko :) ta je prevec vesoljski :)
Artificial Intelligentia

Red_Mamba ::
cena je 94$/komad če vzameš dva. Posamezno je pa
115$.
CD/MP3 player se mi zdi vredu ker ni predrag 25kSIT je dal moj sosed, pa mu predvaja samo avdijo cd-je (40s antischok). Tale je pa tudi neki tacga, poleg tega je pa še MP3 predvajalnik, podpira tudi CD-RW CD-je. Ima vgrajen polnilnik za NiCd celice (če jih uporabljaš, kar je excelent
) .Ima line out če ga v avto vtakneš pa za zunanje napajanje.
Če nuca kdo partnerja za nakup se toplo priporočam, še posebno če bi se dalo zrihtat brez DDV in carine
115$.
CD/MP3 player se mi zdi vredu ker ni predrag 25kSIT je dal moj sosed, pa mu predvaja samo avdijo cd-je (40s antischok). Tale je pa tudi neki tacga, poleg tega je pa še MP3 predvajalnik, podpira tudi CD-RW CD-je. Ima vgrajen polnilnik za NiCd celice (če jih uporabljaš, kar je excelent

Če nuca kdo partnerja za nakup se toplo priporočam, še posebno če bi se dalo zrihtat brez DDV in carine

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MPAA na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10227 (10036) | cooolah |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13276 (7793) | Geronimo11 |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6099 (4993) | Boky |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5632 (4406) | flipflop |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1462 (1220) | gumby |