Forum » Kaj kupiti » supertek
supertek
HEKO ::
Ne, ampak zgleda zeloooooooooooooooooooooo ql! (kaj pa cena :(((( )
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
luni ::
mah tisti mali sonyi, ko so v obliki CDja (no, cisto okrogli so :)) majo meni najboljso obliko :) ta je prevec vesoljski :)
Artificial Intelligentia
Red_Mamba ::
cena je 94$/komad če vzameš dva. Posamezno je pa
115$.
CD/MP3 player se mi zdi vredu ker ni predrag 25kSIT je dal moj sosed, pa mu predvaja samo avdijo cd-je (40s antischok). Tale je pa tudi neki tacga, poleg tega je pa še MP3 predvajalnik, podpira tudi CD-RW CD-je. Ima vgrajen polnilnik za NiCd celice (če jih uporabljaš, kar je excelent) .Ima line out če ga v avto vtakneš pa za zunanje napajanje.
Če nuca kdo partnerja za nakup se toplo priporočam, še posebno če bi se dalo zrihtat brez DDV in carine
115$.
CD/MP3 player se mi zdi vredu ker ni predrag 25kSIT je dal moj sosed, pa mu predvaja samo avdijo cd-je (40s antischok). Tale je pa tudi neki tacga, poleg tega je pa še MP3 predvajalnik, podpira tudi CD-RW CD-je. Ima vgrajen polnilnik za NiCd celice (če jih uporabljaš, kar je excelent) .Ima line out če ga v avto vtakneš pa za zunanje napajanje.
Če nuca kdo partnerja za nakup se toplo priporočam, še posebno če bi se dalo zrihtat brez DDV in carine
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MPAA na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10119 (9928) | cooolah |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13151 (7668) | Geronimo11 |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6054 (4948) | Boky |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5550 (4324) | flipflop |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1440 (1198) | gumby |