Forum » Programska oprema » Problemi// MSN ,odpiranje strani
Problemi// MSN ,odpiranje strani
Zlatoroh ::
Živjo!
Moj problem je pa takle :kadar grem na nek naslov v opero al IE se mi stran samo delno odpre.Ko dam refresh se mi včasih odpre ta stran do konca,al pa ne . Problem pri msnju je pa v tem da me sploh noče vpisat v sisetm , če pa resetiram pc pa se msn vpiše brez problema , toda čez čas me vrže iz msnja in se mi spet noče povzati in piše da morm preverit če sm povezan na intrnet . Te dva problema sta verjetno povezana toda v čem je težava ??
Ta problem sem imel že pred 4 -3 mesec - računalnik mi bo požru vse živce. Imam ADSL skupaj s še 5imi sosedi, mamo pa router pa vsal svoj switch . Help!
L.P.
Moj problem je pa takle :kadar grem na nek naslov v opero al IE se mi stran samo delno odpre.Ko dam refresh se mi včasih odpre ta stran do konca,al pa ne . Problem pri msnju je pa v tem da me sploh noče vpisat v sisetm , če pa resetiram pc pa se msn vpiše brez problema , toda čez čas me vrže iz msnja in se mi spet noče povzati in piše da morm preverit če sm povezan na intrnet . Te dva problema sta verjetno povezana toda v čem je težava ??
Ta problem sem imel že pred 4 -3 mesec - računalnik mi bo požru vse živce. Imam ADSL skupaj s še 5imi sosedi, mamo pa router pa vsal svoj switch . Help!
L.P.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19712 (16288) | poweroff |
» | Nujnost instaliranja Windows Live Messengerja ob prijavi v MSN MessengerOddelek: Pomoč in nasveti | 3743 (3120) | jakal |
» | alternativa programa SERV-U za osebni serverOddelek: Programska oprema | 2611 (2065) | XPfrik |
» | windows messenger liveOddelek: Programska oprema | 3578 (2852) | sidd |
» | Ah ja... routerOddelek: Kaj kupiti | 2031 (1770) | Cokolesnik |