Forum » Strojna oprema » Typhoon miš
Typhoon miš
andHoc ::
V jokerju sm zasledil test miške Typhoon, to nej bi bla optična miš brez kabla, dobra stran pa naj bi bila, ker jo lahko polnimo in ni treba kupovat baterij, ...
Kaj pa vi mislite se splača kupit to ??
Cena naj bi bila pa okol 14kSIt...
Kaj pa vi mislite se splača kupit to ??
Cena naj bi bila pa okol 14kSIt...
...vse je relativno...
jurcek ::
Stari ma miška je legendarna!sem jo sprobal pri kolegu in sem ugotovil da je super!pa finta je da ne rabiš kupovat novih baterij!pa še lepa je oblika pa dosti gumbkov ma!kupi jo če maš namen kupit tako oz. podobno miško!OK?Uživaj pa sporoči kak gre z miško!
G[e]c ::
Men se zdi pa taka cip oblika plastik fantastik sicer jo res se nisem sprobu vidu sem jo sam v big bang mega, pomoje je boljsi nakup logitechove zverine, najbols da bi probu obe.
Pa saj nisem reko da ni najboljša!Malo boljša je sicer res Logitecova samo je tudi malo dražja tak da vsak bo pač pogledal kolko keša ma tolko bo dal!Če pa maš več keša pa je res boljša Logitecova!Obe pa sta dobri!Samo je pa ona svetovna ker ne rabiš baterij kupovat!
Saj nisem reko da ni miška vredu!Je pa res da je Logitecova boljša!to so pač izkušnje Logiteca!
LordWorm ::
Glih prou.
Jst sem misko kupil pred kratkim in sem zelo zadovolen, samo neki me muci. Na kaksni podlagi naj jo imam? Na kaksni jo je imel ta tvoj frend? Namrec je zelo obcutljiva!
Sprobal sem na dveh lakiranih lesih.Povrsina od enega od teh ni bila kako bi rekel... napeta...tko da se je miskin kurzor kar premaknil vcasih(za cca 1cm). Podlaga za misko mi ni prisla namisel ker je glih v tem fora opticne misi....
Tko da kupujem novo mizo in zaenkrat se testiram katera povrsina bo najboljsa...vasa pomoc bi tu prav prisla.
Razlog za nezazeleno premikanje je sigurno to, ker so vsi kabli cist zravnani in novejsi driverji installirani(btw katere uporabljate vi?), pa tudi radio in podobne stvari ki bi lahko ovirale mis sem odstranil...
Torej kater les naj bo?
btw se bom probu pozanimat kak les imajo v Koloseju(5i5tem)
Aja zakaj vam je Logitec tako bolsi(konkreten razlog)....vec dpi?.....v Jokerju so rekli da je Typhoon bolsi....pri Logitecu mors baterije menjat in ko so skoraj prazne se mis cudno vede....pa se drazi je...
Jst sem misko kupil pred kratkim in sem zelo zadovolen, samo neki me muci. Na kaksni podlagi naj jo imam? Na kaksni jo je imel ta tvoj frend? Namrec je zelo obcutljiva!
Sprobal sem na dveh lakiranih lesih.Povrsina od enega od teh ni bila kako bi rekel... napeta...tko da se je miskin kurzor kar premaknil vcasih(za cca 1cm). Podlaga za misko mi ni prisla namisel ker je glih v tem fora opticne misi....
Tko da kupujem novo mizo in zaenkrat se testiram katera povrsina bo najboljsa...vasa pomoc bi tu prav prisla.
Razlog za nezazeleno premikanje je sigurno to, ker so vsi kabli cist zravnani in novejsi driverji installirani(btw katere uporabljate vi?), pa tudi radio in podobne stvari ki bi lahko ovirale mis sem odstranil...
Torej kater les naj bo?
btw se bom probu pozanimat kak les imajo v Koloseju(5i5tem)
Aja zakaj vam je Logitec tako bolsi(konkreten razlog)....vec dpi?.....v Jokerju so rekli da je Typhoon bolsi....pri Logitecu mors baterije menjat in ko so skoraj prazne se mis cudno vede....pa se drazi je...
andHoc ::
Folk ta miš rools, men na vseh podlgah (beri miza, postelja, zid) dela tak ko treba
res pa da se vcasih kurzor sam premakne ampak sam na kaki čudni podlagi (postelja)
BTW: vsi ki hvalit logitecha, na dan z argumenti...
res pa da se vcasih kurzor sam premakne ampak sam na kaki čudni podlagi (postelja)
BTW: vsi ki hvalit logitecha, na dan z argumenti...
...vse je relativno...
ginekolog ::
Miš sem kupil za 10k v big bangu. Logitech stane 18k, zato je ziher vsaj malce boljša. Drugače pa sem z Typhoonovo zadovoljen.
Jani
Jani
Boky ::
Garrett33 ne vem zakaj nebi uporabljal podloge za mis, ceprav je mis opticna. Sej pa zato platika po kateri miska drsini nic drugacna. Ce je dobra podlaga sta obcutek in natacnost pri delu in igrah dosti bolsa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5275 (4372) | Dr_M |
» | Ali obstaja boljsa mis kot...Oddelek: Strojna oprema | 2185 (1683) | BaRtMaN |
» | Optika protu kugliOddelek: Pomoč in nasveti | 1182 (962) | Hux |
» | kje kupiti typhoon miško?Oddelek: Kaj kupiti | 1411 (1057) | tha_man |
» | ena miškaOddelek: Strojna oprema | 1655 (1285) | burekar |