Forum » Programska oprema » kako v azureus nazaj torrente?
kako v azureus nazaj torrente?
mihec87 ::
Hm torej stvar je taka mam disk razdeljen na dve particiji c ter d na c ju mam winse na d ju pa azureus instaliran...
No jst sm c formatiru pa na novo dal winse gor pa na novo instaliru azureusa sam mi noce dat starih torrent map dat not bi jih pa rad sheru ratio pa to...
Zdj a gdo ve ka nj nrdim da bom nekak dobil to not nazaj v program da bi lahk sheru naprej.?
No jst sm c formatiru pa na novo dal winse gor pa na novo instaliru azureusa sam mi noce dat starih torrent map dat not bi jih pa rad sheru ratio pa to...
Zdj a gdo ve ka nj nrdim da bom nekak dobil to not nazaj v program da bi lahk sheru naprej.?
miha80 ::
pol pa recimo spet pokliki .torrent file, pa ko te vpraša, kam bi ga rad posnel, izberi direktorij, kjer že imaš te filme, muziko, app-se. potem ti bo azureus prečekiral file, in ga takoj postavil med končane in se bo sharing lahko nadaljeval.
There is no spoon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487141 (37277) | Rias Gremory |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13109 (10073) | "KeKc" |
» | Počasen RAMOddelek: Strojna oprema | 1316 (1075) | mare92 |
» | Slo-Tech Linux 2.1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4937 (4774) | Matek |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4545 (4545) | zile |