Forum » Omrežja in internet » Migracija iz Netscape-a na Mozillo
Migracija iz Netscape-a na Mozillo
Jeebs ::
Hey folk! No stvar je takale... Do sedaj sem uporabljal Netscape (7.2 verzijo), sedaj pa mi je stvar začela zelo čudno delat (kot da bi štekal), pa sem se odločil, da se ga bom znebil in začel uporabljat bolj znano Mozillo. Sedaj pa me zanima, kako naj naredim, da bo migracija med tema browserjema kar najmanj ''boleča''? Iz Netscape-a bi namreč rad obdržal priljubljene strani, pošto, adresar pa če bi mogoče šlo tudi zgodovino obiskanih strani. Torej, ima kdo kako idejo, kako naj se stvari lotim? Hvala!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
enough98 ::
mislim, da ce delas upgrade iz mozille je treba samo profiles dir prenest
ce mas windows, je po default v:
Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Profiles\
za netscape pa ne vem, kako je.
ce mas windows, je po default v:
Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Profiles\
za netscape pa ne vem, kako je.
R33D3M33R ::
Meni se zdi da te mozilla vpraša če hočeš uvoziti nastavitve, ko jo instaliraš (vsaj firefox to naredi...)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Jeebs ::
No sej zdej sm že vse zrihtal, hvala vseeno. Moti me edino to, ker mi je po kopiranju pošte v mapo od Thunderbirda naredlo pri enem poštnem računu v mapi ''Sent'' še istoimensko podmapo, ki pa je ne morem zbrisat direktno iz TB, v direktoriju pa tud ne vem, kaj morm pobrisat, da bi izginila.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275895 (20826) | Matko |
» | Nov Firefox 57.0 in SigencaOddelek: Programska oprema | 1778 (1420) | solatko |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2036 (1834) | jozekuch |
» | Iskalnik po slo-techu za Mozillo FirefoxOddelek: Slo-Tech | 1999 (1218) | njok |
» | Netscape Mail 7.02Oddelek: Programska oprema | 1050 (968) | Jeebs |