Forum » Programska oprema » ''stari'' programi po FORMATU
''stari'' programi po FORMATU
Jan987 ::
ce si formatiram recimo sistemsko particijo (c) na kateri so windowsi mi programi na drugi particiji se vedno ostanejo in zanima me kako bi jih spet lahko spravil v meni start in v nadzorno plosco po dodaj/odstrani programe?
Gandalfar ::
Nic ne bo. S formatiranjem winsow si si tudi registry povozu. Bos moral kar reinstall narest.
Jan987 ::
ne sej zdej sem jih vedno na c nalagov sam zanimal me je ce se to tud da! A pa programi se vedno normalno laufajo?
Gandalfar ::
Odvisno od programa. Bolj kot je kompleksen, manj verjetno je da bo delal.
Sicer lahko s posegi v registry dodas aplikacijo v Add/Remove, V START meni itak samo shortcut naredis ampak se znajo dogajati cudne stvari s aplikacijami. Predvsem bos izgubil vse nastavitve. Lahko bodo pa tudi cisto nehali delat.
Sicer lahko s posegi v registry dodas aplikacijo v Add/Remove, V START meni itak samo shortcut naredis ampak se znajo dogajati cudne stvari s aplikacijami. Predvsem bos izgubil vse nastavitve. Lahko bodo pa tudi cisto nehali delat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp - Windows 7 obnovitveni diskOddelek: Programska oprema | 2911 (2634) | Cold1 |
» | Windows 7 hitrejši od Viste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10791 (7983) | mtosev |
» | Trdi disk mi melje kot zmešanOddelek: Pomoč in nasveti | 2173 (1634) | Nande |
» | Gf2 MX400 Ragistry/Driver težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1053) | MCSE |
» | Par problemov z XPjiOddelek: Operacijski sistemi | 2738 (1984) | Mercier |