Forum » Programska oprema » S čim najbolj stisniti datoteke?
S čim najbolj stisniti datoteke?
NURS ::
Pozdravljeni!
Imam nasleden problem. Imam videoposnetkov za 390MB.
Zanima me s katerim programom bi jih lahko stisnil na minimum in koliko Mb bi bil apotem velika datoteka.
Gre to stisniti nekako pod 50MB??
Imam nasleden problem. Imam videoposnetkov za 390MB.
Zanima me s katerim programom bi jih lahko stisnil na minimum in koliko Mb bi bil apotem velika datoteka.
Gre to stisniti nekako pod 50MB??
Poldi112 ::
Takole zelo na pamet, xvid ali divx. To ti malo kvaliteto zniza. Oz. bolj ko zelis majhen file, bolj ti kvaliteto zniza.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
borchi ::
prekodiraš z h.264? al pa kakim drugim super-duper codecom.
na lossless kompresijo pa pozab (zip, arj....).
na lossless kompresijo pa pozab (zip, arj....).
l'jga
NURS ::
ja rar in zip mi zmanjšata samo z acca 10mb to zadevo. v bistvu je v tej mapi okoli 40 video posnetkov.
kako sedaj naj to mapo nekako zmanjšam na pod 50 MB če bo to sploh šlo. pa malo bolj laično razlago bi prosil ker ta computerski jezik ne razumem oz nisem neki računalniški maher.
kako sedaj naj to mapo nekako zmanjšam na pod 50 MB če bo to sploh šlo. pa malo bolj laično razlago bi prosil ker ta computerski jezik ne razumem oz nisem neki računalniški maher.
Jan987 ::
a mogoče kdo ve kako se lahko mpeg datoteko spremeni v dvix. namreč če snemam s televizijo eno 1 urno eddajo je to kuj 3giga!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12202 (6412) | Oberyn |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2431 (2226) | Fr33man |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4227 (3681) | bobby |
» | Program ki stisne podatke ekstremno? A obstaja?Oddelek: Programska oprema | 1768 (1545) | Stajerc |
» | BACKUPiranje vec GB dokumentov na CDjeOddelek: Programska oprema | 1463 (1183) | Lith |