Forum » Programska oprema » Boot diski
Boot diski
BIG_Yack ::
Najprej vsem lep pozdrav.
Ne bi vas rad vznemirjal vendar me muči ena težavica, ki jo želim v kratkem odpraviti.
Namreč želim narediti boot CD in ne vem kako to storiti [seveda v Ahead Nero-tu.. ČE je sploh Ahead Nero sposoben tole nardit.]
Še enkrat:Ne bi vas rad vzenirjal ampak bi tole rad zvedel v čim krajšem času, ker je treba nekaj naredit.
Hvala za vso vašo pomoč zdaj v tej temi in povsod v nadaljno in zdaj.
PS:Coooool forum.
PS2:Nisem vedel kam bi tole temo vtaknil pa sem jo kar sem.
Ne bi vas rad vznemirjal vendar me muči ena težavica, ki jo želim v kratkem odpraviti.
Namreč želim narediti boot CD in ne vem kako to storiti [seveda v Ahead Nero-tu.. ČE je sploh Ahead Nero sposoben tole nardit.]
Še enkrat:Ne bi vas rad vzenirjal ampak bi tole rad zvedel v čim krajšem času, ker je treba nekaj naredit.
Hvala za vso vašo pomoč zdaj v tej temi in povsod v nadaljno in zdaj.
PS:Coooool forum.
PS2:Nisem vedel kam bi tole temo vtaknil pa sem jo kar sem.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Myth ::
Če te prav razumem, bi rad naredil da bi se CD avtomatsko zagnal pred zagonom Windowsov? Hmmm... jaz tega ne vem. Sicer pa če misliš samo da bi se zagnal avtomatsko v Windowsih, mislim da se ne da. Ker imajo Windowsi posebej opcijo, če zaženejo CD ali ne.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
BIG_Yack ::
Jej! Mislim naprimer tole.....
Naredite BOOT CD in ga dajte v računalnik. Nato računalnik izklopite. Ponovno ga vklopite in prikazal se vam bo Pingo Linux namestitveni.....
To kar ti ne veš.
Mogoče kdo ve?
Naredite BOOT CD in ga dajte v računalnik. Nato računalnik izklopite. Ponovno ga vklopite in prikazal se vam bo Pingo Linux namestitveni.....
To kar ti ne veš.
Mogoče kdo ve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljsi Backup Program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2479 (2267) | zee |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5855 (5855) | gumby |
» | Kako nredit "boot CD"?Oddelek: Programska oprema | 3508 (3303) | Sims |
» | Iz MP3 v audio formatOddelek: Programska oprema | 5737 (5616) | Microsoft |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2401 (1772) | BlackHole |