Forum » Izdelava spletišč » visport
visport
Poopsie ::
Lep pozdrav.
Tule je link do strani katero trenutno izdelujem. Prosm dejte mal komentirat, al pa kritizirat. Sicer ni še nič narejeno ampak vseeno.
Tule je link do strani katero trenutno izdelujem. Prosm dejte mal komentirat, al pa kritizirat. Sicer ni še nič narejeno ampak vseeno.
tec ::
Ce style linkas jih potem ne rabis se na vsaki strani dajat. Vse skupaj daj v isti fajl.
Eden redkih, ki uporablja alt in id in, ki ga dejansko ne boli za validator..pohvalno.
Design mi pa ne potegne. Gumbi so preveliki in imajo prevec starinsko obliko. Tele 3d sence niso vec in. Raje naredi tega 3d efekta pol manj al pa 3/4 in vsekakor pomanjsaj gumbe.
Eden redkih, ki uporablja alt in id in, ki ga dejansko ne boli za validator..pohvalno.
Design mi pa ne potegne. Gumbi so preveliki in imajo prevec starinsko obliko. Tele 3d sence niso vec in. Raje naredi tega 3d efekta pol manj al pa 3/4 in vsekakor pomanjsaj gumbe.
Bob Rock ::
Rdec tekst na modri podlagi se mi ne zdi glih najlepsi. Ce se prav spomnem iz predavanj (vmesniki) je rdeca agresivna barva in se uporablja, ce hoces pritegnit pozornost (kot kaksno opozorilo al pa kej takiga).
Pa po mojem okusu je font prevelik.
Pa po mojem okusu je font prevelik.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xperia Z1 compact helpOddelek: Mobilne tehnologije | 1497 (1362) | r3dkv1c4 |
» | Bi imeli originalnega ThinkPada z najnovejšo tehnologijo?Oddelek: Novice / Ostale najave | 16481 (12767) | MrStein |
» | 3D: divx, mkv ?Oddelek: Zvok in slika | 6755 (5437) | marram |
» | Evolucija grafičnega uporabniškega vmesnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8046 (5084) | barbarpapa1 |
» | ...Se nedokoncana kista...!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1522 (1174) | ru7 |