Forum » Hlajenje in modifikacije » ...Se nedokoncana kista...!
...Se nedokoncana kista...!
Macro ::
No to je dozdej to...! Kot ponavadi...nc speshal...sam plexi pa en RED-LED fan not!
Ne vidi se fana najbl!!!
No zdej morm premislit kaj je se treba...se nekaj robe je na voljo...!
Z koncnim zdelkom tud pol pridem na forum jokat!!!
Ne vidi se fana najbl!!!
No zdej morm premislit kaj je se treba...se nekaj robe je na voljo...!
Z koncnim zdelkom tud pol pridem na forum jokat!!!
- zavaroval slike: Gandalfar ()
DjTonic ::
Macro: Koliko maš ventilatorjev? Temperature? Drugače pa zgleda kar lepo (domnevam, da si si plexi sam naredil)
Eddy ::
Ja ja, saj zgleda zelo uredu, samo tisto pod mizo pa res posprav
Daj wooferčku mal plada da bo lahko dihal
Daj wooferčku mal plada da bo lahko dihal
www.ekwaterblocks.com
@DjTonic
Ventiow mam...am...dva Zalman 92mm pa 80mm, pol enga vanteca rdecega! Morm pa skuzit kam bi dau 120mm...ker sm ga mislu dat zgoraj...pa je mal prevelik! Bi mogu prit nad napajalo al pa cist k DVD - romu! Ja plexi sm sam vstimau!!
Temperature @ playing UT2k3 Bombin' run...Temple of Anubis...
CPU:40 C
SYSTEM: 29 C
Zaenkrat gre!
Sistem v podpisu!!
@Eddy
Jah res je treba pospravit! Mam cajta na kubike pa se mi neda! Sm mislu dat kisto na mizo...sam se:
1. Maje kot pijano - zadeta! Parket je v krizi!
2. Nimam prostora!!!Kam bi pa ostalo dau!!!???
8RDA+ - XP2100+ @ 2400 - 512 DDR CORSAIR - 60GB IBM - RADEON 9000pro 128 - 3D Mark 03 1300 marx!!!
Ventiow mam...am...dva Zalman 92mm pa 80mm, pol enga vanteca rdecega! Morm pa skuzit kam bi dau 120mm...ker sm ga mislu dat zgoraj...pa je mal prevelik! Bi mogu prit nad napajalo al pa cist k DVD - romu! Ja plexi sm sam vstimau!!
Temperature @ playing UT2k3 Bombin' run...Temple of Anubis...
CPU:40 C
SYSTEM: 29 C
Zaenkrat gre!
Sistem v podpisu!!
@Eddy
Jah res je treba pospravit! Mam cajta na kubike pa se mi neda! Sm mislu dat kisto na mizo...sam se:
1. Maje kot pijano - zadeta! Parket je v krizi!
2. Nimam prostora!!!Kam bi pa ostalo dau!!!???
8RDA+ - XP2100+ @ 2400 - 512 DDR CORSAIR - 60GB IBM - RADEON 9000pro 128 - 3D Mark 03 1300 marx!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Macro ()
Vec fotk...ja bom se potrudu...ker sm zdej na brzaka fotkau in se mi ni dal za*******!!!
Tko da jih dobite ju3!!!
@njok
Ej...res...bombin' run rox!!! Zdej ga igram...bl komarje, kinda shit, vbijam na monitorju, ko pa sovraztvo...!!!
..::..Trpim za obsesivno - kompulsivnimi motjami..::..
Like i care... :)
Tko da jih dobite ju3!!!
@njok
Ej...res...bombin' run rox!!! Zdej ga igram...bl komarje, kinda shit, vbijam na monitorju, ko pa sovraztvo...!!!
..::..Trpim za obsesivno - kompulsivnimi motjami..::..
Like i care... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Macro ()
No to so se dve fotke moje kiste...
PBase.com
PBase.com
Ni kaj dost...ampak bom se dau gor...ce bo kaka dobra...!?!
PBase.com
PBase.com
Ni kaj dost...ampak bom se dau gor...ce bo kaka dobra...!?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
njok ::
ru7, nice! :)
Macro, guma je lepa, samo skoda da ti je je na vrhu zmanjkalo. Kable obvezno pospravi!
Macro, guma je lepa, samo skoda da ti je je na vrhu zmanjkalo. Kable obvezno pospravi!
Jah...sj s kabli sm se ze nakaj ubadal sam se ne pozna prevec...I'll work on that!!!
Ja kit je...sam je plexi zrezan...guma je od kita...!?!
@ Eddy ...
Jah neki problemi so z fotkami...! Ne vem kaj...Sj Gandalfar jih skos stima...(Baje)
Ja kit je...sam je plexi zrezan...guma je od kita...!?!
@ Eddy ...
Jah neki problemi so z fotkami...! Ne vem kaj...Sj Gandalfar jih skos stima...(Baje)
njok ::
Se pravi:
Ti si kliknil na gumb slika in vnesel http://www.pbase.com/image/18566853. Moral bi pa vnesti direktno pot do slike, samo kot izgleda, tista stran ne dovoli direktnega linkanja do slik. Pac kliknes na gumb povezava in vneses zgornji link, oz si poisces drug prostor za shranjevanje slik.
Ti si kliknil na gumb slika in vnesel http://www.pbase.com/image/18566853. Moral bi pa vnesti direktno pot do slike, samo kot izgleda, tista stran ne dovoli direktnega linkanja do slik. Pac kliknes na gumb povezava in vneses zgornji link, oz si poisces drug prostor za shranjevanje slik.
matias ::
ru7: kaj maš to zaen izvor svetlobe? LEDice? tko lepo modro je :) heh... moja neonka se mi namreč zdi presvetla (temno modra barva mi je ljubša)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gorsko koloOddelek: Loža | 2801 (2132) | bajsibajsi |
» | Kaj je makro fotografijaOddelek: Zvok in slika | 1875 (1473) | IDIOT |
» | Nima veze z računalnikiOddelek: Loža | 1486 (1383) | Yohan del Sud |
» | VAŠE foto galerije na netuOddelek: Sedem umetnosti | 1576 (947) | glavic |
» | 120mm fan!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1348 (1053) | Macro |