Forum » Omrežja in internet » Ftp težava
Ftp težava
frcasek ::
Zdravo!
Zadnje čase imam malo zoprno težavo z uploadanjem datotek na spletne strežnike. Včasih(redko) mi datoteko prenese v trenutku, včasih zašteka že na začetku, včasih pa jo prenaša zelooo počasi ( 22b/sec). Groza. Povezava je ADSL. Na strežnikih ni problem, ker so različni in je povsod enako. Zanimivi pa je, da ko poskusim z Umts povezavo, zadeva deluje brez problema. Na adsl sem povezan preko Belkin Wireless routerja, imam statični IP, odklop XP požarnega zidu pa ne pomaga. Kakšna ideja???
Zadnje čase imam malo zoprno težavo z uploadanjem datotek na spletne strežnike. Včasih(redko) mi datoteko prenese v trenutku, včasih zašteka že na začetku, včasih pa jo prenaša zelooo počasi ( 22b/sec). Groza. Povezava je ADSL. Na strežnikih ni problem, ker so različni in je povsod enako. Zanimivi pa je, da ko poskusim z Umts povezavo, zadeva deluje brez problema. Na adsl sem povezan preko Belkin Wireless routerja, imam statični IP, odklop XP požarnega zidu pa ne pomaga. Kakšna ideja???
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Res bi prosil za pomoč, ker je zelo moteče za vsak ftp prenos vklapljati povezavo na UMTS in izklaplajti wlan. Možno je, da šteka router. A se da kako uredit, oz. popravit v nastavitvah?
Sem ugotovil, zadnji Microsoftov popravek je bil kriv. Nisem bil edini. Zdaj je vse ok.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2010 leto 4GOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4960 (2744) | slitkx |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2811 (2468) | jerriho |
» | banda telekomska...Oddelek: Omrežja in internet | 2974 (1822) | shock |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3671 (2980) | flipflop |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6840 (4639) | Duke Nukem |