Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik za prenosniku crkuje!
Hladilnik za prenosniku crkuje!
cahahopie ::
Ja točno tako, hladilnik oz. ventilator na procesorju mi počasi crkuje oz. včasih celo pride do tega da se sistem resetira, zmrzne, ipd...
Kaj narediti? Kolikor vidim skozi reže je ventilator prav čudne ne-serijske oblike. Imam HP Compaq nx9010, ki sem ga za svoj čas že tako in tako preplačal in bi se zato rad izognil servisu koliko se le da. Seveda pa me zato zanima kje se dajo takšni ventilatorji dobiti, ali samo na pooblaščenih servisih? Pozna kdo ?
Pa še to. Prenosnik ima tisoč in en šrauf. Vse sem odvil, pa še vedno ne gre narazen. Ma kdo recept oz. nasvet za to?
Lp
Kaj narediti? Kolikor vidim skozi reže je ventilator prav čudne ne-serijske oblike. Imam HP Compaq nx9010, ki sem ga za svoj čas že tako in tako preplačal in bi se zato rad izognil servisu koliko se le da. Seveda pa me zato zanima kje se dajo takšni ventilatorji dobiti, ali samo na pooblaščenih servisih? Pozna kdo ?
Pa še to. Prenosnik ima tisoč in en šrauf. Vse sem odvil, pa še vedno ne gre narazen. Ma kdo recept oz. nasvet za to?
Lp
Bolje živ slabič kot mrtev junak!
Prenosnik bo že 2 leti star, garancija pa traja samo 1 leto tako, tako da te skrbi že dolgo ni več.
Zato pa sem rekel, da nočem na servis, ker bom plačal za tole kakih 20 jurjev po ta malem.
Zato me pa v prvi vrsti zanima, kje bi se kaj takšnega dalo dobiti. Pa če je že kdo odpiro nx90xx prenosnike, kako to odpret.
Zato pa sem rekel, da nočem na servis, ker bom plačal za tole kakih 20 jurjev po ta malem.
Zato me pa v prvi vrsti zanima, kje bi se kaj takšnega dalo dobiti. Pa če je že kdo odpiro nx90xx prenosnike, kako to odpret.
QuickShot ::
Še noben prenosnik se ni dalo odpreti tako da samo odviješ vijake, vedno je še nekje pritrjeno, samo tega ti noben ne bo znal povedati, malo se moraš zajebavati in včasih tudi uporabiti silo.
Ok problema z odpiranjem ni več, sem našel Service Manual.
Sam zdaj ostane problem, kje takšen hladilnik dobit... torej ostane samo servis?
Sam zdaj ostane problem, kje takšen hladilnik dobit... torej ostane samo servis?
Gwanaroth ::
Povprašaj pri Kotarju [www.kotar.si], če imajo kakšen hladilnik odveč. Seveda ga boš v vsakem primeru moral odkupit.
Vgradnja pa ni preveč zakomplicirana, zato ti priporočam, da si zadevo vgradiš sam, da se tako izogneš dodatnim stroškom vgradnje.
Vgradnja pa ni preveč zakomplicirana, zato ti priporočam, da si zadevo vgradiš sam, da se tako izogneš dodatnim stroškom vgradnje.
Lights often keep secret hypnosis..
Ok, zadeva najdena.
Hladilnik stane 12.360 SIT pri LanCom. Rekli so, da se da dobit samo cel hladilnik, čeprav bi jaz rabil sam en ventilator.
Zadeva zgleda takole
Žal.
Hladilnik stane 12.360 SIT pri LanCom. Rekli so, da se da dobit samo cel hladilnik, čeprav bi jaz rabil sam en ventilator.
Zadeva zgleda takole
Žal.
Nejc Pintar ::
tale hladilnik izgleda zelo v redu, ampak cena je nekako visoka
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54109 (14075) | Han |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19399 (14974) | Zheegec |
» | Težave z indukcijsko ploščo BOSH PIE375C14E (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23560 (20780) | energetik |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7026 (5927) | Pyr0Beast |
» | Nalepka overclockOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2298 (1711) | sirotka |