Forum » Pomoč in nasveti » Izginile ikone z namizja
Izginile ikone z namizja
kanabis ::
Vse ikone so mi izginile z namizja čeprav imam v nastavitvah vse ok..tudi standardne tri, moj računalnik, moji dokumenti..imam obkljukano pa jih ni.
Mogoče pozna kdo razlog?
Mogoče pozna kdo razlog?
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!
Bom ko pridem iz službe...seaj mi šef stoji za vratom:)
Dekinio ::
Da jih nisi po pomoti na namizju skril...Probaj desnega miškinega na praznem namizju pa poišči - pokaži ikone na namizju (skrij ikone na namizju), nekaj takega.
Balandeque ::
A maš TV out? Mogoče si nastavil TV za primarno napravo, pa so šle tja?
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
Nekako so se prikazale naprej..sedaj pa imajo vse ikone ter vsi exe file-i v računalniku končnico .lnk....in seveda čim želim kaj odpret me sprašuje z katerim programom naj to odpre. Probal sem restore point in last good configuration pa ne pomaga.
Ne morem praktično odpret nič..niti enega programa, explorerja nič..uspelo mi je pridet na net tako da sem dal naj najde preko neta z katerim proramom naj odpre pač neko datoteko in se sam odpre IE. Če ga želim preko zagonske exe seveda ne gre.
Je kdo imel kak tak problem?
Aja pregledal sem z antivirusem, adawarem ter spyboot-om in ne najde nič posebnega!
Ne morem praktično odpret nič..niti enega programa, explorerja nič..uspelo mi je pridet na net tako da sem dal naj najde preko neta z katerim proramom naj odpre pač neko datoteko in se sam odpre IE. Če ga želim preko zagonske exe seveda ne gre.
Je kdo imel kak tak problem?
Aja pregledal sem z antivirusem, adawarem ter spyboot-om in ne najde nič posebnega!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (2083) | k4vz0024 |
» | vse odpira acrobatOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1048) | kontra |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2456 (1929) | misek |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6357 (4919) | Doman |
» | problem z delovanjem windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (855) | Raw |