» »

vse odpira acrobat

vse odpira acrobat

kontra ::

Pozdravljeni. Mam sledeč problem. enkrat sem neko datoteko hotel odpirat in sem nekako označil, da vse take datoteke naj odpira z readerjem. In takrat ko sem to označil mi je dalo vse datoteke naj odpira z readerjem vključno exe. In tako nisem mogel nobenega programa zagnat in sem readerja zbrisal (acrobat reader). No potem je bilo ok. Ampak, ko sem hotel določene pdf dokumente odpirat sem normalno moral ponovno inštalirat nazaj in mi je po inštalaciji dalo spet vse ikone na namizju kot pdf fajle in mi je spet vse hotlo z tem programom odpirat kar pa seveda ne gre. In sem moral ponovno zbrista. Zdaj pa me zanima kako naj spet spremenim nazaj, da ko bo pač ta program gor, da ne bo hotelo vse z njim odpirat. LP KK
tečnoba

res ne ve nobeden?
tečnoba

tx-z ::

Bom js prepisu da se razume kaj hočš.

Označu si, da ti vse .exe in .pdf datoteke odpira z Adobe Acrobat Readerjem. Rad bi pa naredu da bi ti odpiral samo .pdf datoteke s tem Readerjem. Zdej, jasn mi je da ti je ratal narest da ti marsikero datoteko odpre s tem, ampak .exe datoteki v winsih ne morš nastavt da ti jo odpira s čemerkol...?
tx-z

krneki007 ::

http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.h...

pa popravi za exe file in ostale po potrebi...

hm ne gre krneki z tem. vglavnem takoj ko dam adobe reader se mi vse ikone spremenijo v adobe ikone in normalno nič ne morem zagnat ker pač axe file ne gre zagnat z adobejem. takoj ko ta program naštimam mi zjebe. a rabil bi ga seveda za določene stvari.
tečnoba

drzni86 ::

Kaj rabiš točno adobe reader? Naloži si foxit reader pa bo.

uf končno sem rešil. Z temle
http://www.winhelponline.com/blog/file-...

Hvala krneki in ostali. LP
tečnoba

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se da stisniti pdf?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202973 (2171) jedateruk
»

Ne bere mi PDF datotek?

Oddelek: Programska oprema